Rába: Hosszú távú stratégiai megállapodás a BPW-vel

A válság utáni időszak növekvő piaci lehetőségeire készülve 2015 végéig szóló, mintegy 30 millió euró értékű szállítási megállapodást írt alá a Rába Futómű Kft. és a BPW Hungária Kft. A szerződés egy stratégiai termékkör tekintetében biztosít növekvő értékesítési potenciált és stabil piaci pozíciót a győri vállalatnak tovább bővítve az európai értékesítés volumenét.

A megállapodás keretében a Rába pótkocsi futóművekbe épített kovácsolt tengelycsonkokat szállít stratégiai partnerének, a németországi BPW Csoporthoz tartozó vállalatnak. A hosszú távú együttműködés és a meghatározó beszállítói pozíció elnyerése tovább erősíti a felek kapcsolatát.

A Rába az elmúlt években átfogó programot indított melegüzemi kulcskompetenciáinak modernizálására. A technológiafejlesztő és kapacitásbővítő beruházásokkal a vállalat megerősítette versenyképességét a stratégiai termékkörökben és felkészült a növekvő piaci igények kielégítésére.

A jelenleg tapasztalható piaci felfutás a korábbi értékesítési volumen megduplázódását vetíti elő, ami a Rába meglévő kapacitásainak teljes kihasználását is lehetővé teszi.
Forrás: Rába
.

(Ezt a cikket 223 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?