Hírek Kommunikáció és Informatika

Roaming Hívó: Tervezhető költségek a külföldi szabadság alatt is

Új, promóciós roaming szolgáltatást vezetett be a Telenor 2011. május 17-én. A Roaming Hívóval hívásonkénti kapcsolási díj mellett, 49 forintos percdíjért lehet hazatelefonálni az 1-es díjzónába tartozó országokból, illetve az adott országon belüli hálózat hívása esetén.

Hamarosan kezdődik a nyaralási szezon, sokan külföldön pihenik ki az év fáradalmait és szívesen osztják meg élményeiket szeretteikkel már a nyári szabadság idején is. Emellett ilyenkor is adódhatnak olyan helyzetek amikor fontos, hogy a családtagok, barátok kapcsolatba léphessenek egymással. A Roaming Hívóval a Telenor segíteni szeretné ügyfeleit abban, hogy az utazások alkalmával is szabadabban, tervezhető költségek mellett beszélgethessenek egymással.

„Új roaming szolgáltatásunknak köszönhetően már számlás ügyfeleinknek sem kell aggódniuk a külföldi tartózkodás során megugró mobilköltés miatt, hiszen akár az utazás alatt is nyugodtan elmesélhetik kalandjaikat. A Roaming Hívóval ilyenkor fix kapcsolási díj mellett kedvezményes percdíjjal lehet telefonálni, akár hosszabban is.” – mondta Nyilas Orsolya, a Telenor Magyarország megbízott PR vezetője.

A számlás és kártyás Telenor előfizetők számára egyaránt elérhető szolgáltatás havidíjmentes. A Roaming Hívóval 49 forintos percdíjjal, hívásonkénti, 299 forintos kapcsolási díj mellett lehet az 1-es roaming díjzónába tartozó országokból – az Európai Unió minden országából, így többek között olyan kedvelt üdülőhelyekről, mint Ausztria, Ciprus, Görögország, Málta, Olaszország, Portugália, Franciaország vagy Spanyolország – hazatelefonálni vagy az ország helyi hálózatán belüli hívást kezdeményezni. A külföldön, az 1-es zónában tartózkodó ügyfelek pedig a kapcsolási díj megfizetését követően percenként 0 forintért fogadhatnak hívásokat.

Roaming Hívó Bruttó ár
Szolgáltatás által biztosított percdíj az 1-es roaming díjzónából Magyarországi és helyi hálózat irányába kezdeményezett hívások estében 49 Ft
Hívásonkénti kapcsolási díj (indított és fogadott hívás esetén is) 299 Ft
Szolgáltatás által biztosított percdíj az 1-es roaming díjzónában fogadott hívások estében 0 Ft

Az 1-es roaming díjzóna országai
Andorra, Ausztria, Belgium, Brit Virgin szigetek, Bulgária, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Francia Guyana, Guadeloupe, Martinique, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Guadeloupe, St. Martin, St. Barthelemy, Marie-Galante, The Saints and Desirade, Hollandia, Írország, Izland, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Martinique, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia

A Roaming Hívó szolgáltatás a promóciós időszak alatt, 2011. május 17-től visszavonásig rendelhető meg, a szolgáltatást a promóciós időszak lejártakor automatikusan törli a Telenor. A számlázási egység 1 perc, a hívások 60 perc után megszakításra kerülnek. A szolgáltatással egyidejűleg más roaming kedvezményt biztosító szolgáltatás nem vehető igénybe.

További információ a Roaming Hívó szolgáltatásról, annak igénybe vételéről: http://www.telenor.hu/roaming/roaming_hivo/

Telenor
.

(Ezt a cikket 304 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .