Szinte valamennyiünkkel előfordult már, hogy a legnagyobb elővigyázatosság mellet is leejtettük, vagy egy gondatlan mozdulattal levertük telefonunkat, ami jó esetben valami puhára, rossz esetben pedig a betonra pottyant. Persze vannak akik a dühüket vezetik le a készüléken és mérgükben odavágják valamihez. Akár így akár úgy, mindig a telefon húzza a rövidebbet. Ilyen esetekben legtöbbször használható marad a készülék, de a burkolaton örök nyoma marad az esetnek.

A sérülések a kisebb karcolódásoktól a nagyobb horpadásokon és töréseken keresztül a kijelző megsemmisülésig vezethetnek. Egy drágább okostelefon későbbi értékesítésénél a kisebb esztétikai sérülések is komolyan növelik az áron aluli értékesítés lehetőségét, nagyobb sérüléssel pedig szinte lehetetlen eladni egy ilyen készüléket. Ezek elkerülésre kitűtő szolgálatot nyújtanak a különböző tartók és tokok, amelyekből nagy választék áll rendelkezésre a kereskedőknél. Az alábbiakban az iPhone 4-hez szeretnénk ajánlani egy utólag felszerelhető alumínium keretet, amely tokként körbeveszi a készüléket, így megvédi a telefon sarkait és éleit a sérülésektől, és mivel a tapasztalataim szerint általában az élével szokott landolni a készülék, így ez a legfontosabb!

A tok, repülőgépeknél is használt alumíniumból készült, CNC esztergagép segítségével. A mindössze 25 gramm tömegű védőkeret belseje high-tech ütéselnyelő szigetelőanyagból készült, így megakadályozza a térerő vesztést használat közben. A Vapor két részből áll. Ezeket a részeket kell a készülékhez illeszteni és négy csavarral rögzíteni egymáshoz.

Ha egy igazán egyedi, különleges bumpert szeretnél, akkor íme:
•Egy tömb repüléstechnikai minőségű aluminiumból CNC géppel mart – egyszerűen fogalmazva erős és könnyű
•Eloxált alumínium bevonat a tartós színekért
•Lézerrel gravírozott típus- és márkajelzések
•Belülről bélelt a Vapor tok, hogy az ütésektől jobban védje a bele helyezett telefont
Az első és egyetlen tok amely méltó az iPhone 4 minőségéhez!

A Vapor 4 bumper 11.000.- Ft-os áron kapható Mobil Shop oldalunkon! Készülékünk védelme ennél többet is megér!
.

 

(Ezt a cikket 1664 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?