2011. május 17-től a mobilkommunikációs trendekhez és a megváltozott felhasználói igényekhez igazodva új számlás tarifacsomagokat vezet be a Telenor.

Ennek keretében a mobilszolgáltató

  • a rendszeres internethasználóknak ötféle Okostarifát kínál, amelyek a lebeszélhető percek mellett belföldön korlátlan e-mailezést és böngészést biztosítanak;
  • hét új Alaptarifa csomagot vezet be, amelyek havidíja teljes mértékben lebeszélhető, és minden belföldi hálózatba azonos percdíjon lehet telefonálni.
  • kínálatában jelenik meg elsőként Magyarországon a HTC Incredible S készülék.

A mobiltechnológia gyors fejlődésével a felhasználói igények és szokások is folyamatosan változnak. A Telenor közelmúltban végzett kutatásai szerint az ügyfelek számára az előfizetési díj mértéke, a benne foglalt lebeszélhető percek mennyisége, valamint a mobilköltések és az adatforgalom követhetősége, érthetősége a legmeghatározóbb új előfizetés választásakor. Az okostelefonok terjedésével egyre többen használják mobiltelefonjukat böngészésre, levelezésre. Az ügyfelek többsége azonban sokszor nehezen boldogul a mega- és gigabájtok világában. Annak érdekében, hogy a felhasználók gondtalanul ki tudják használni a legmodernebb készülékek előnyeit, olyan ügyfélbarát tarifacsomagokra van szükség, amelyekkel egyszerűbb internetezni a mobiltelefonokon. Ezekre a fogyasztói igényekre reagálva vezeti be a Telenor 2011. május 17-től új tarifacsomagjait és szolgáltatásait.

„A Telenornál fontosnak tartjuk, hogy tarifa-portfóliónkat a legújabb piaci trendekhez igazítsuk. Új Okostarifáink korlátlan böngészést és e-mailezést biztosítanak, amellyel minden eddiginél nagyobb szabadságot tudunk adni ügyfeleinknek a mobiltelefonon történő internetezéshez. Célunk, hogy az okostelefon tulajdonosok valóban kihasználhassák a készülékeik adta számtalan lehetőséget.” – mondta Sigvart Voss Eriksen, a Telenor Magyarország kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

Az új előfizetéses rendszerben ötféle Okostarifa választható, amelyek mindegyike lebeszélhető perceket, korlátlan belföldi böngészést és e-mailezést tesz lehetővé [1]. Ez minden esetben magában foglalja a levelek csatolmányainak kezelését, vagyis nem kell többé tartani a hosszabb, vagy sok képet tartalmazó dokumentumoktól sem. A népszerű közösségi oldalakon korlátlanul oszthatók meg a kedvenc fotók, vagy tekinthetők meg a galériák is.
A különböző Okostarifák egyéb internetezésre előre meghatározott belföldi adatmennyiségeket is tartalmaznak, amely többek között multimédiás tartalmak, videók megjelenítésére, online játékok használatára, illetve különböző alkalmazások letöltésére és frissítésére használható fel. Az adatforgalmi keret túllépésekor belföldön nincs túlforgalmazási díj, ebben az esetben csupán a sebességet csökkenti a szolgáltató.
A tarifacsomagokban az elnevezésüknek megfelelő mennyiségű – Okostarifa 90, 180, 360, 600, 1000 – belföldi lebeszélhető perc [2] található, felhasználásuk után a percdíjak minden belföldi hálózatba, illetve minden napszakban egységesek. Az SMS-ek díja megegyezik a percdíjakkal, így könnyen követhetőek és kiszámíthatóak a költségek.

A Telenor továbbá hét új Alaptarifa csomagot vezet be, amelyben a havidíj teljes mértékben lebeszélhető, és minden belföldi hálózatba azonos percdíjon lehet telefonálni.

Holnaptól az új Okostarifák mellé internetképes felső- és középkategóriás androidos készülékeket is kínál a Telenor akciós áron. A hazai mobilszolgáltatók közül elsőként a Telenornál lesz elérhető a HTC új, érintőképernyős csúcsmobilja, az Incredible S. A 8 megapixeles kamerával és HD minőségű felvételre képes videórögzítővel rendelkező készülék már 19 990 forinttól megvásárolható. A duplamagos processzorral működő, nagyképernyős LG Optimus 2X – amely a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként a Telenor kínálatában jelent meg – 4990 forintért kapható. A jelenleg legnépszerűbb androidos telefont, a Samsung Galaxy S-t pedig 990 forinttól vihetik haza az ügyfelek. A készülékek a fenti árakon Okostarifa 1000 előfizetéssel együtt érhetőek el kétéves hűséggel és kétéves tarifamegtartással.

HTC Incredible S

Okostarifa 360 előfizetéssel, kétéves hűséggel és kétéves tarifamegtartással három további okostelefont kínál akciós áron a mobilszolgáltató. A teljes érintőképernyős LG Optimus One, a kompakt Samsung Galaxy mini, és a ZTE legnépszerűbb androidos okostelefonja, a Blade 20 forintért kapható.

2011. május 17-től új, az előfizetések mellé választható kiegészítő, promóciós szolgáltatásokat is bevezet a Telenor. Az Okostarifák havidíjában foglalt belföldi multimédiás adatmennyiség [3] megnövelésére 790 forintért Extra 100 MB, 1490 forintért pedig Extra 500 MB kapható. [4]

Az Okostarifák és az Alaptarifák mellé 2011. május 17-től promóciós, havi 30 és 100 SMS-t tartalmazó csomagok is elérhetők. A szolgáltatás havidíja 30 SMS esetén 590, 100 SMS esetén pedig 1490 forint.

[1] Kiemelt forgalomtípus, amely a korlátlan böngészés és e-mailezés mellett a képi és szöveges tartalmak böngészését jelenti; Elérhető sávszélesség: letöltéskor 1 Mbit/s, feltöltéskor 256 kbit/s.
[2] A lebeszélhető percek hálózaton belül és kívül fele-fele arányban használhatók fel.
[3] Egyéb forgalomtípus.
[4] Megrendelésekor az Okostarifát használó ügyfelek éppen rendelkezésre álló multimédiás adatmennyiségét a szolgáltató a megvásárolt mennyiséggel megnöveli az aktuális számlázási ciklusban. A két kvóta együttesen, a számlázási ciklus végéig használható fel.

Forrás: Telenor
.

(Ezt a cikket 213 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?