Hírek Versenyek

A Valvoline is az OXXO mellett!

Idén a Valvoline hivatalos magyarországi forgalmazója, a Prista Oil Hungary Kft biztosítja az olajat a versenykamionhoz.

A cég vezetése olyannyira lát fantáziát a csapatban, hogy nemcsak a kamionversenyben támogatja, hanem a motocrossban is segíti az OXXO-t, így támogatja Lécz Gergőt, Szvoboda Bencét, és Marosi Dávidot is.

A motorsportban egyik legfontosabb tényező, hogy a technika megfelelően működjön, így nem véletlen az OXXO és a Valvoline együttműködése, hiszen mind a kamionversenyeken, mind pedig a crosspályákon csak a legjobb minőségű alapanyagokkal engedi versenyezni pilótáit Jobbágy Ákos csapatfőnök.

Néhány szó a Valvoline-ról, és a Prista Oil-ról:

Valvoline:

Első az elsők között
A kőolajokból készült kenőanyagok alkalmazásában úttörő mérföldkőnek számított, amikor 1866-ban Dr. John Ellis egy nagy V elrendezésű gőzgép szelepeinek a megragadását úgy előzte meg, hogy a szelepekre hengerolajat öntött, ezzel megkönnyítve a szelepek mozgását. Dr. Ellis jegyeztette be a VALVOLINE nevet, a világ első védjegyezett kenőanyaggyártó cégeként.
Napjainkban az Ashland Consumer Markets, az Ashland Inc. kereskedelmi részlegeként gyártja és a világ 140 országában forgalmazza a Valvoline® kenőanyagokat, kemikáliákat és gépkocsi ápolási termékeket.

Élen a kutatásban
Az Ashland világszerte kiterjedő laboratóriumi hálózata a nemzetközi minősítések szintjét meghaladó kiváló teljesítményekre képes kenőanyagokat fejleszt és tesztel. A Valvoline kenőanyagok felhasználói biztosak lehetnek abban, hogy berendezéseik a lehető legjobb teljesítményre lesznek képesek.
Egy évszázadon túl a minőség jegyében. Több mint 140 év sikerei birtokában a Valvoline termékeit és szolgáltatásait a földkerekség számtalan pontján élő és dolgozó hűséges vevők milliói az elsők közé rangsorolják.

A Prista Oil:

A Prista Oil Group két fő tevékenységi területtel működő holding – az akkumulátorok gyártásával foglalkozó Monbat AD-ból és a kenőanyagok fejlesztésével, gyártásával és kereskedelmével foglalkozó Prista Oil Holding EAD-ból áll. A Prista Oil tevékenységi körébe tartozik a Staroil vállalaton keresztül történő kenőanyag alapanyagok értékesítése is.
Az utóbbi 14 évben a Prista Oil Group több mint 20 országban épített ki értékesítési hálózatot és végez értékesítési tevékenységet. Ezekben az országokban a piaci részesedése 5 és 55% közé tehető. Kelet-Európa egyik legnagyobb kenőanyag-gyártójaként évente több mint 178.000 tonna kenőanyagot és 2.820.000 darab akkumulátort értékesít.

bruno

Forrás: Oxxo Racing
.

(Ezt a cikket 228 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE