A TimoCom a Geodis üzleti stratégiájának szerves részét képezi – Az együttműködés további 10.000 fuvarajánlatot hoz

Az egyik legnagyobb európai logisztikai szolgáltatóként fontos, hogy határoktól függetlenül, hatékonyan működjön. Így tett a francia Geodis csoport is: a TimoCom Soft- und Hardware GmbH – a TC Truck&Cargo® európai piacvezető fuvar- és raktérbörze és a TC eBid® tenderkiírási platform szolgáltatója, támogatja a Geodis-t mind a belföldi, mind pedig a nemzetközi diszpozíció során.

A TimoCom és a Geodis az év elején írták az együttműködésről szóló szerződést. Ezután felgyorsultak az események: A Geodis már az első hónapban 33.000 fuvarajánlatot tett közzé a TC Truck&Cargo®-n keresztül. A TimoCom ügyfelei számára így naponta további ezernél is több ajánlat áll rendelkezésére – és ez a szám folyamatosan növekszik. Az együttműködésből a Geodis is profitál, hiszen a logisztikai szolgáltató a TimoCom-nál elérheti 44 ország több, mint 85.000 felhasználóját A TimoCom segítségével így párizsi székhelyű Geodis tovább terjeszkedhet Európában.


Megfelelő szolgáltatás
A Geodis azért is döntött a TimoCom mellett, mert meggyőzte a program egyértelmű nemzetközisége, valamint az, hogy a TC Connect segítségével a vállalat-irányítási rendszerekbe integrálni lehet a német cég szoftvereit. A Geodis csoport többi európai tagja is csatalkozott a TC Truck&Cargo®-hoz. Rengeteg időt lehet megspórolni azzal, hogy az ajánlatokat csak egyszer kell felvinni a rendszerbe, amit az automatikusan továbbít. Christophe Gaultier, a Geodis minőségbiztosításért felelős igazgatója, így vélekedik a TimoCom-mal való együttműködésrő: „A nemzetközi fejlesztéseknek és a TimoCom-nak köszönhetően a Geodis igyekszik széles spektrumú szolgáltatást nyújtani beszállítói bázisának. A TimoCom felhasználói felülete által a felhasználóink számára nagyobb termelékenységet biztosít. Fontos, ha az ember különböző szolgáltatókkal együtt akar dolgozni, akik értékelhető ajánlatokat tudnak tenni, akkor a fuvarbörze segítségével ezeket biztosan megtalálja.”

A gyorsaság fontos: Mindegy, hogy a biztonsági aspektusokat, szolgáltatás, belföldi vagy éppen nemzetközi viszonylatot vesszük figyelembe – a TimoCom a megfelelő partner az üzleti potenciál maximális kiaknázásában.

További információkat a TimoCom-ról és a Geodis-ról az alábbi oldalakon talál: www.timocom.hu, illetve www.geodis.com.

Forrás: TimoCom
.

(Ezt a cikket 295 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?