Hírek Kommunikáció és Informatika

Pénztárcát kímélő roaming tarifacsomagok okostelefonokra a Vodafone-tól

A mostanra nélkülözhetetlenné vált okostelefonok a Vodafone jóvoltából már külföldön is bátran használhatók internetezésre csupán napi 690 forintért.

A mai naptól igen kedvező ajánlattal rukkolt elő a Vodafone azok számára, akik külföldön tartózkodásuk ideje alatt is szeretnék kihasználni az okostelefonjukban rejlő lehetőségeket. A MobilWeb Napijegy Külföldön csomag segítségével 15 európai országban lehet gond nélkül e-mailes, közösségi és a legkülönfélébb, utazáshoz is praktikus alkalmazásokat használni egészen napi 10 MB-os adatforgalomig. A kedvezményes adatforgalom 80 és 100%-ának elérésekor az ügyfél készülékére SMS-ben értesítés érkezik, így akadályozva meg a limit túllépését. A megrendeléshez SMS-t kell küldeni a 1270-es telefonszámra RNAPI kóddal. A szolgáltatás 690 Ft-os díját kizárólag akkor számlázza ki a Vodafone, ha ténylegesen interneteznek az adott készüléken.

Azoknak az ügyfeleknek, akik ennél többre vágynak, és évente több alkalommal látogatnak külföldre leginkább üzleti célból, tökéletes választás a Vodafone MobilWeb Külföldön opció, havi 1690 forint előfizetési díjért. Ezen tarifacsomag igénybevételével minden nap 50 MB-os adatmennyiség, tehát havi összesítésben akár több mint 1 GB adatforgalom felhasználása válik lehetővé az EU országainak bármelyikében, valamint Horvátországban és Svájcban is. Ez szinte korlátlan okostelefon-használatot jelent, így a felhasználók bátran internetezhetnek, amellett, hogy természetesen folyamatosan nyomon követhetik e-mailjeiket is. A tarifacsomag egy éves hűségnyilatkozat aláírásával bármely Vodafone üzletben megköthető.

Akik hagyományos módon, telefonálásra szeretnék használni készüléküket, a Vodafone Passport segítségével rendkívül kedvező áron – hazai percdíjakon – hívhatják rokonukat és barátaikat az Európai Unió tagországaiból, Horvátországból, Törökországból és Svájcból is. Ennek aktiválásához az utazás megkezdése előtt egy díjmentes SMS-ben kell elküldeni a PAS szót a 1270-es telefonszámra. A Passport hívások percdíja megegyezik az adott ügyfél által itthon használt tarifacsomagéval, ráadásul ezek akár az előfizetéshez járó lebeszélhető keretből is levonhatók a Magyarországra irányuló hívások esetében. A kapcsolási díj bruttó 319 forint, amelyet a Vodafone minden megkezdett 10 perc után kiszámláz.

A Vodafone Passportról és a Vodafone egyéb roaming szolgáltatásairól további információ a www.vodafone.hu/roaming oldalon található.

Forrás: Vodafone
.

(Ezt a cikket 197 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .