Az utóbbi időben egyre több kamionos vásárol Netvadász készletet, hogy külföldi útjaik során Messengeren, Skype-on tudják tartani a kapcsolatot családjukkal, vagy pihenő idejükben az Interneten böngésszenek, hazai rádióműsorokat hallgassanak, vagy televízió csatornákat nézzenek.

A vásárlók elmondták, hogy laptop gépük belső WiFi-je még a viszonylag közel lévő épületekben elhelyezett kiszolgálókat is sokszor bizonytalanul éri el, vagy kényelmetlen testhelyzetben, esetleg a vezetőfülke ablakán félig kilógatott géppel tudnak az Internethez kapcsolódni.

A Netvadász készlet ezeket a helyzeteket kiküszöböli. A Netvadász készlet antennáját el lehet helyezni a járművön kívül is, ezzel pedig különlegesen nagy távolságok áthidalására nyílik lehetőség, miközben a gép használatát kényelmes testhelyzetben élvezhetjük.

Magaslati ponton elhelyezkedő parkolóból akár 2 – 3 kilométer távolságban elhelyezkedő hozzáférési pontok is elérhetők a Netvadász készlettel. A Netvadász készlethez nehezékkel ellátott talp, vagy mágneses gyorsrögzítő is vásárolható, ezek segítségével a vezető fülke tetején, vagy szükség esetén a rakodótér tetején is elhelyezhető a készlet. Innen pedig egy USB hosszabbító kábellel juthatunk el a vezetőfülkében elhelyezett laptop géphez. Külön áramforrásra nincs szükség, mert a készlet az USB kábelen át kap táplálást.

A Netvadász készlet a gyakorlatban is sokszorosan bizonyított. Egyre több vásárló van, aki Netvadász készletet használó kollégája ajánlására veszi meg a készletet. Minden kamionsofőrnek ajánljuk, aki a lehető legtöbb helyen stabil Internet csatlakozást szeretne.

Hol lehet ingyenes hálózatokat elérni Netvadász készlettel Nyugateurópában?

Egy kamionos vásárló nyugateurópai tapasztalataiból…Belgium, Hollandia

Az összes Texaco kút
Az összes McDonald’s
Autópálya motelek
KPN nevü hálózat (Csak el kell fogadni a szabályzatot és már megy is a Net.)

Franciaország

Az összes McDonald’s
Párizsnál az A10 autopályán, Bordeaux felé az elsö Shell kút

Ausztria

Az összes Shell kút

Kamionos készlet ÁRA: 15 000.- Ft

Kamionos készlet

A kamionos WiFi Netvadász készlet az alapkészleten kívül tartalmaz egy mágneses gyorsrögzítő szerelvénytés egy 3 méteres USB hosszabbító kábelt. A mágneses gyorsrögzítővel és 3 méteres kábellel kibővített készlet a vezetőfülke ablakán kinyúlva, egy mozdulattal a vezetőfülke tetejére tapasztható, ahonnan jobb kondíciókkal érhetők el a távolabbi kiszolgáló pontok is. Az antenna irányának megváltoztatásához szintén csak egy mozdulat szükséges, mert a készlet a tapadó mágnes körül elforgatható. Az Internetezés végeztével a készlet az ablakon át visszaemelhető a vezetőfülkébe, ahol egy erre alkalmas fémfelületre tapasztva tárolhatjuk a következő alkalomig.
A kamionos Netvadász készlet beszerezhető a Convoy Truck Shop üzleteiben az ország öt pontján,Budapest, Debrecen, Szeged, Győr, Pécs városokban is. Az üzletek címei és nyitvatartási idejük itt tekinthető meg. A terméket lásd itt.

Convoy Truck Shop
.

(Ezt a cikket 1258 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?