Itt voltam! – térképes közösségi portál kamionosknak is!

Akik már ismerik, tudják mire jó, akik nem ismerik, azoknak ezúton szeretném a figyelmébe ajánlani a 2007-ben indult közösségi webhelyet a www.ittvoltam.hu cím alatt. Úgy gondolom, hogy a kamionosok azok, akik igazán sok helyen megfordulnak, így ők tudják a legtöbb információt és élményt megosztani az Itt voltam! közösségi portálon.

Az Itt voltam! webhelyén bárki bemutathatja, hogy hol volt, merre járt, mit látott, mit tapasztalt. Az adott helyszínt megjelölheti térképen, feltölthet fotókat, videókat és természetesen készíthet leírást is.

Az egyes helyszínek bemutatási lehetősége mellett számos jól használható funkciót is kínál a webhely: lehetőség van útvonaltervezésre tetszőleges számú pontok között. Az útvonaltervezővel akár kiléphetünk Magyarországról is, és más országokon átvezető útvonalat is terveztethetünk. Az utcakereső szolgáltatással könnyedén rátalálhatunk egy adott település utcájára, azon belül a keresett házszámra. Az időjárás oldalon keresztül tájékozódhatunk az aktuális időjárási helyzetről. Izgalmas nyereményjátékban is részt vehet a látogató, akinek egy a Föld térképén elrejtett ajándékdoboz helyszínét kell megtippelnie. A legközebbi tipp tulajdonosa értékes nyereményben részesül.

Tovább az Ittvoltam.hu oldalra >>
.

(Ezt a cikket 213 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?