Ausztriai bevetésen járt a Qualisport

Különleges felkérésnek tett eleget a Qualisport kamionos tereprali-istálló: 2011. április 2-án Kovács Miklós pilóta, Czeglédi Péter navigátor és Tóth Tamás vezető a Scania osztrák vezérképviseletének szakmai napján tartott bemutatót.

Qualisport

A 2010-es Africa Eco Race-en győztes Scania versenykamion Ramsau közelében, egy kőbányában kialakított átmeneti pályán demonstrálta képességeit a svéd márka billenőplatós járművei mellett. Az érdeklődők körében óriási népszerűségnek örvendett a sárga monstrum, az osztrák vezérképviselet jelenlegi és leendő ügyfelei több mint száz élménykörön át élvezhették a száguldást Kovács Miklós mellett.

Qualisport

A ramsaui eseményen az érdeklődők szemügyre vehették a Qualisport T5-ös szervizkamionját is, amely szintén nagy sikert aratott.

Qualisport

„Köszönjük a Scaniának a felkérést, ez nagy megtiszteltetés volt számunkra” – mondta a Qualisport navigátora, Czeglédi Péter – „Nagyszerű volt azt látni, hogy az élménykörökkel sok embernek tudtunk nagy örömet szerezni. A kamiont az Africa Eco Race-en elszenvedett első híd-törés után újra remek formában van és lassan számunkra is elkezdődik az idei versenyszezon. Idei első fellépésünk a magyar tereprali-bajnokság második futama, a Rábaköz-kupa lesz május 6-8-án.”

Forrás: Qualisport
.

(Ezt a cikket 192 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?