Hagyományainknak megfelelően a Magyar Vámügyi Szövetség 2011. március 25-27 között Egerben a Hotel Eger Szállóban rendezi tavaszi konferenciáját.

A rendezvény előadói a Nemzeti Adó és Vámhivatal (továbbiakban NAV) elnöke, a NAV Stratégiai és a NAV Vám-és Pénzügyőri Szakmai elnök helyettese, a Vám- és Pénzügyőri vezetők, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkárai, a DG TAXUD igazgatója, valamint a csatlakozás előtt álló horvátországi vám-és civilszervezetek képviselői.

Konferenciánkon a 2011/2012. évi új Kormányzati gazdasági folyamatokhoz kapcsolódó szakmai munkát érintő kérdésekről adunk tájékoztatást.

 

Főbb témáink:

  • Nemzeti Adó és Vámhivatal létrejötte, új szervezetek feladatmegosztása
  • Uniós Magyar Elnökség 2011. január 26.
  • Modernizált Vámkódex, bizottsági rendelet jelenlegi állapota
  • Horvát ország csatlakozását érintő vámszakmai feladatok
  • Interaktív konzultáció a vám, adó, jövedéki és termékdíj témában.

A részletes tájékoztatás érdekében a második napon bemutatják szervezetüket a NAV vámszervezetének főosztályvezetői, a területi főigazgatók. A délutáni vámműhelyen részt vesznek az alsó fokú szervek igazgatói is.

A korábbi gyakorlatunknak megfelelően, a környezetvédelemi termékdíjjal kapcsolatos előadásokat külön, vasárnapi napra tettük. Tájékoztatásul közöljük, hogy Konferenciánkon lehetőség van egy-egy napra jelentkezni. 1 napos konferencia részvételi díj: 20.000,- Ft + 25 % ÁFA.

A konferenciára érdeklődni 06/30-206-1305 mobilszámon, jelentkezni a Magyar Vámügyi Szövetség Titkárságán a 238-0054 telefon illetve fax számon és az info@vamszovetseg.hu e-mail címen lehet.

A részletes előzetes programot mellékeljük. A felkért előadók visszaigazolásától függően a végleges programot legkésőbb február végéig közzétesszük.

Előzetes Program

Helyszín:
Hotel Eger & Park
Eger, 3300, Szálloda út 1-3.
www.hotelegerpark.hu

 

Forrás: MVSZ
.

(Ezt a cikket 271 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?