Hírek Iveco Kiállítások Márkahírek Rendezvények Versenyek

Iveco Trakker, a Dakar-rali után a Samoter kiállításon is

Különleges Iveco Trakker járművet tekinthettek meg az idei Samoter kiállítás résztvevői, melyet a holland De Rooy csapat kifejezetten a 2011-es Dakar-ralira készített fel. A speciális Trakker 4×4 nehézgépjárművet az építőipari gépek és földmunkagépek nemzetközi szakkiállításának dinamikus tesztelésre kijelölt részén, az Iveco Demo Arena területén mutatták be.

A Trakker a 190T50W típusú, Active Day fülkével felszerelt alvázra épült, és úgy alakították át, hogy kibírja a versenykörülmények miatti extrém terheléseket és intenzív tempót. A speciális Trakkert egy hathengeres FPT Industrial Cursor 13 motor hajtja, amely több mint 800 LE teljesítmény és 150 km/óra feletti sebesség elérését teszi lehetővé.

A Samoter kiállításon bemutatott Trakker jól szerepelt az ellenfelekkel vívott csatában a legutóbbi Dakar-ralin. A küzdelem feladására csupán azután kényszerült, hogy vezetője, Gerard de Rooy egy ugratás utáni kemény földet érés közben gerincsérülést szenvedett. Pep Vila, Gerard de Rooy csapattársa viszont történelmi, hatodik helyen végzett a holland csapat azonos felépítésű Trakker versenykamionjával.

Forrás: Iveco
.

(Ezt a cikket 322 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE