Alkatrész Hírek

Új vegyes felhasználású BDM1 és BRM1 abroncsok a Bandagtól

Nagy futásteljesítményű, költségtakarékos, vegyes felhasználású prémium abroncsok már kaphatók az európai Bandag szervizekben

BDM1-BRM1

A Bridgestone Europe bővítette a Bandag abroncscsaládot a nagy vonóerővel rendelkező Bandag Drive Mixed (BDM1) mintázattal és a vegyes felhasználású (on/off-road), minden pozícióban alkalmazható Bandag Rib Mixed (BRM1) mintázattal. Mindkét új abroncs költségtakarékos, elődjénél akár 15 százalékkal nagyobb futásteljesítményt tesz lehetővé, és kimerítően tesztelve volt flottában.

Garantált munkateljesítmény

A vegyes felhasználású (on/off-road) ipari alkalmazások, mint például az építési munkák és a szemétszállítás mostoha körülményeket jelentenek az abroncsok számára. A flotta működtetőinek a lehető legjobb futásteljesítmény és irányíthatóság mellett fokozott vonóerőre és a vágásokkal és horzsolásokkal szembeni nagyfokú ellenállásra van szükségük a legdurvább terepalkalmazás esetén is. Az abronccsal kapcsolatos költségek minimalizálása a legfontosabb feladat.

Az új, alkalmazás-specifikus (Bandag kivitelű) BDM1 és BRM1 abroncsot úgy tervezték, hogy megfeleljen ezeknek az elvárásoknak. Új kivitelükkel és gumikeverékükkel, valamint a Bridgestone és Bandag közös erejével új minőséget teremtenek a vegyes felhasználású (on/off-road) alkalmazások területén.

Mindkét mintázatot kimerítően tesztelték 19 flottában és 11 országban, Európában és a Közel-Keleten.

BDM1: nagy vonóerő és nagyobb futásteljesítmény

Forgásirány-kötött mintázatával és megerősített vállszerkezetével az új Bandag Drive Mixed óriási vonóerőt biztosít a mai nagy nyomatékú teherautóknak minden terepen. A nagyméretű mintablokkok és az új nagyteljesítményű gumikeverék fokozott védelmet nyújt a vágásokkal, horzsolásokkal és a kopással szemben. A kövek és kemény tárgyak még azelőtt kivetődnek a mintázatból, mielőtt belefúródhatnának és kárt okozhatnának benne.

A BDM1 egyedülálló mintázata ténylegesen lassítja az abroncskopást és csökkenti a zajszintet. A flottatesztek azt mutatják, hogy BDY3 elődjéhez képest a Bandag Drive Mixednek 15 százalékkal nagyobb a futásteljesítménye.

BRM1: alacsonyabb kilométerre vetített költség minden pozícióban

A Bandag Rib Mixed 1 minden pozícióban alkalmazható abroncs városi és terepfelhasználásra. Az új kivitel kényelmes, egyenletes vezethetőséget és a Bandagtól megszokott nagyfokú megbízhatóságot eredményez.

Hosszabb élettartamot biztosító gumikeveréke és a vágásokkal, horzsolásokkal szembeni fokozott ellenállása mellett a BRM1 nagyobb futásteljesítményt nyújt és alacsonyabb kilométerre vetített költséget eredményez, mint BZY2 elnevezésű elődje – mutatták a flottatesztek.

A BDM1 és BRM1 már kapható az európai Bandag szervizekben – a futózást megkönnyítendő – különböző méretekben. További információért keresse fel a www.bandag.eu weboldalt.

 

Forrás: Bridgestone
.

(Ezt a cikket 192 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE