Mire jó még egy okostelefon vagy egy navigáció

Gondolom sokak zsebében, tarsolyában, fülkéjében, vagy egyéb helyen ott lapul egy okostelefon, hiszen ebből a cikkből kiderül, hogy trendformálók a kamionosok, bár ez nem mindig rajtunk múlik, de szerintem elsők között találkozunk a technika új vívmányaival.

Gondoljunk csak az ujjlenyomat azonosító beléptető rendszerre, ami lassan már a múlté, hiszen itt az íriszes azonosító, habár nekem még nem sikerült beazonosítani magam. Jó! Minden kezdet nehéz. Ezen kívül sokunknak ott van még egy navigációs készülék, egy laptop, meg…. Van ott sok minden. Nekem valamikor nyomtatóm is volt, mert csak szebb egy nyomtatott CMR, mint ha kézzel kaparom oda, hiszen egyre többször nekünk kell megírni, és azért már mégse írógéppel a XXI században…

Kihasználjuk –e a kütyük adta lehetőségeket, vagy csak arra használjuk, amire megvettük? A telefont telefonálni, a navigációt navigálni, a… Na jó, egy nyomtatót is lehet másra használni, mint például felállni rá, mert nem látunk be az oldalládába.

Mire használom még a navigációt és az okostelefont a fentieken kívül? Például fényképtárolásra. Nej, gyerekek, kedvenc háziállatok, kedvenc kocsi stb. (Anyós?) Igen. Már nem azért, hogy halhatatlan legyen, de ha ördögűzésre van szükség…

Hasznos fényképeket is lehet tárolni, ami segíti a munkámat. Ilyen például a letöltés rovat/egyéb-ben található „Alagútkódok mobileszközre” Ez így néz ki a navigációs készüléken:

Ezt az írást ötletadónak szántam, hiszen biztos van olyan dokumentumod, ami képen is van valahol. Tedd fel a kütyüre és nem kell turkálni, ha szükséged van rá, hiszen ezek a készülékek mindig kéznél vannak.

Jó gurit:
sklave

Az írógép fotóját, a licit.hu oldaláról vettük kölcsön, köszönjük!

Forrás: NaviGyurci.hu
.

(Ezt a cikket 260 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?