Navigáció

Garmin dēzl. Ismét egy kamionos navigáció

A Garmin bejelentette a kifejezetten kamionosoknak szánt navi-szériát, melynek a kissé sután festő Garmin dēzl nevet adta – ezt sejtésünk szerint a „diesel” szóhoz hasonlóan kell kiejteni…

Az 5 hüvelykes kijelzővel felszerelt készülék speciális jellemzői közül a National Truck & Trailer Services (NTTS), vagyis az amerikai kamionsofőrök és teherszállítóflotta-üzemeltetők számára szerviz- és karbantartási szolgáltatásokat közvetítő szervezet által fenntartott Breakdown Directory (Közúti Segélyszolgálatok Jegyzéke) adatbázisából származó POI-listát, a menetidőt, az üzemanyag-fogyasztást és a megtett utat rögzítő menetnapló funkciót, valamint a Garmin új, nüRoute szolgáltatására támaszkodó kamionos sebességkorlátozási adatbázist érdemes kiemelni.

A dēzl -sorozat két modellből áll: az 560LT élettartamra szóló közlekedésiinfó-frissítési garanciával, az 560LTM pedig ugyanilyen jellegű térképfrissítési garanciával érkezik. Az első modell ajánlott fogyasztói ára 470, a másodiké 530 dollár, és várhatóan ebben a negyedévben kerülnek fel az USA boltjainak polcára.

Eredeti: NaviGadget
Fordítás: Zsolto

Forrás: NaviGyurci
.

(Ezt a cikket 323 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .