Ajánlatok Egyéb Hírek Navigáció Tudnivalók

Megjelent Magyarország első kamionos atlasza

A nagy sikerű Magyarország kamionos térképe után végre egy sokkal részletesebb térképet is kézbe vehetnek a profi sofőrök. Benne van minden, ami a GPS-ből kimaradt…

tovább a megrendeléshez >>>

Súly- és magasságkorlátozás, behajtási zónák, kamionparkolók, kamionszervizek, fix trafipaxok, RO-LA, logisztikai központok, Go-Box és még rengeteg fontos információ a haszongépjárművek (kamionok, buszok, nehézgépjárművek) üzemeltetői számára. Aki már használta a Stiefel kamionos térképét, az tudja, milyen fontos már az útvonal tervezésekor ismerni ezeket az információkat.

Sokszor hallani róla, hogy a nagyobb buszok, kamionok hidak alá ragadnak, mert nem ismerik a korlátozásokat, így elkerülni sem tudják. Ne kockáztasson! Jegyezze már most elő Magyarország legrészletesebb kamionos atlaszát!

Íme néhány fontos dolog, amit az atlaszból megtudhat:

Az első magyar kamionos atlaszt kifejezetten nagy autók volánméretéhez terveztük. Mérete: 222×325 mm! Töltsön le egy mintaoldalt eredeti méretben!  Kamionos atlasz mintaoldal bal    Kamionos atlasz mintaoldal jobb

Felkerültek a térképre a súlykorlátozás alá eső határátkelők is. Feltüntetjük a tehergépkocsik számára fizetős szakaszokat, nemcsak az autópályákon, de a főutakon is, hiszen ez az útvonalak tervezésekor fontos szempont lehet. A kamionos parkolók jelölése lehetővé teszi, hogy előre tervezhessék a beiktatott pihenőket. A kamionszervizeket is piktogram jelzi. Minden kamionosnak fontos, hogy olcsón teremthessen kapcsolatot az otthoniakkal. Ezért a térképeken feltüntettük a Wi-Fi hotspotokat is.
tovább a megrendeléshez >>>

Az igen nagy léptékű, 1:245.000 méretarányú atlasz lehetővé tette a kamionos, buszos, nehézgépjárműves tartalmak bőséges ábrázolását. A jelentősebb körforgalmak, valamint az autópályákon működő fix telepítésű sebességmérő kamerák jelölése konkrét segítséget és mérlegelési lehetőséget nyújt a jármű vezetőjének. Tudta, hogy a fix telepítésű sebességmérők száma jelentősen bővült 2008 óta? (pl. M0-n 4-et is felszereltek!) Az Ausztria felé közlekedők elkerülhetik a sorban állást, ha a térképen megjelölt Go-Box szolgáltatással rendezik úthasználati kötelezettségüket. Az egyes települések ipari parkjának megtalálását térképünk a legfrissebb adatok alapján berajzolt piktogramokkal könnyíti meg. A közúti és vasúti árufuvarozás kapcsolódási pontjait, a RO-LA terminálokat kiemelten jeleníti meg a kiadvány.

Minden autópályáról külön sémarajzot is készítettünk, ahol az adott autópályán lévő pihenőhelyek, benzinkutak, étkezési lehetőségek, bevásárlóközpontok, látnivalók és más fontos információk vannak feltüntetve, megkönnyítve ezzel az adott napi útvonal megtervezését.

Az atlasz a részletes magyarország térkép mellett nagy méretű áthajtási térképeket is tartalmaz minden megyei jogú városról, Budapestet pedig 8 teljes lapon ábrázoljuk. A behajtási zónákat és egyéb korlátozásokat külön kiemeltük, az M0 körgyűrű valamennyi csomópontját részletesen megrajzoltuk, ami segít a sávválasztásban. A súlykorláttal védett 10 behajtási övezet jelölése azt is megmutatja, hogy az útvonalról hány tonnás haszongépjármű hajthat be az adott zónába. A vasúti csomópontok, hidak, felüljárók, alagutak biztonságos megközelítése érdekében a Budapest-térképen a magassági korlátozásokat nemcsak piktogrammal, hanem szöveges leírással is jelzi a térkép.

A térképek mellett a kamionosok, buszosok részére szolgáltatásokat nyújtó cégek információi is megtalálhatók, szakmakereső formában is.

Ez az atlasz minden vezetőfülke nélkülözhetetlen tartozéka. Akkor is, ha be van szerelve a GPS. (Olvassa el, hogy jártak azok a sofőrök, akik csak a GPS-re hagyatkoztak –> Rémtörténetek a GPS-ről)

Az atlasz az MKFE és a NiT Hungary együttműködésével készül. Megjelenik 2010. decemberében. tovább a megrendeléshez >>>

Lepje meg kül- és belföldi partnereit egy különleges ajándékkal! Már 30 db-tól megrendelheti saját, egyedi borítójával is!
Kérjen árajánlatot a 415-2024-es telefonszámon, vagy e-mailen a ceges@stiefel.hu Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez e-mail címen!

standard borítós atlasz megrendelése >>>

Stiefel térkép webáruház >>
.

(Ezt a cikket 4596 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .