Hírek Szervezetek hírei

NiT Hungary felmérés a diszkriminatív osztrák közúti hatósági intézkedésekkel kapcsolatban

Segítse Ön is a Magyar Köztársaság ausztriai nagykövetségének munkáját, működjön közre a kezdeményezés sikerében!

A Magyar Köztársaság osztrák nagykövetségének bécsi külgazdasági irodája a magyar honosságú járművekkel szemben megszaporodott osztrák közúti jármű-műszaki ellenőrzések, és joggal kifogásolható hatósági intézkedések okainak kivizsgálása, és további megakadályozása érdekében kapcsolat felvételét kezdeményezi az osztrák közlekedési és belügyi tárcával.

A diplomáciai kezdeményezés a magyar közlekedési tárcát is bevonta az eljárásba, bekérve azon esetekkel kapcsolatos adatokat, információkat, melyek szerint magyar honosságú közúti tehergépjármű, vagy autóbusz méltánytalan, esetleg diszkriminatív osztrák hatósági intézkedést volt kénytelen elszenvedni.

Segítse Ön is a magyar képviselet munkáját, működjön  közre a kezdeményezés sikerében!

Minden jel arra mutat, hogy a vállalkozásaink által sokszor kritizált osztrák hatósági intézkedések elleni fellépésben végre releváns partnerekre találtunk. Segítsük a külképviselet és a közlekedési tárca munkáját, ragadjunk tollat, hiszen a követség külgazdasági irodája olyan jelenség ellen lép fel, mely a mi munkánkat, bevételeinket, eredményességünket befolyásolja.

Kérjük, hogy ha vállalkozását, járművét ausztriai útja során olyan hatósági intézkedés érte, melyet – akár az intézkedés, akár a kirótt bírság tekintetében – igazságtalannak, méltánytalannak érzett, vagy vállalkozása ilyen eset kapcsán kellő jogalap nélkül anyagi vagy erkölcsi kárt szenvedett,

jelezze a NiT Hungary részére!

Írja meg a konkrét eset körülményeit, vagy általános tapasztalatait és feljegyzését az esetleges igazoló dokumentumok másolatával együtt küldje meg szervezetünk szokásos elérhetőségeire! Észrevételeit rögzítjük, és a közlekedési szaktárca részére soron kívül továbbítjuk. Válaszát és jelzését az alábbi elérhetőségeinken várjuk:

 

Fax: (36-1) 264-5045,
E-mail:
nit@nit.hu
Levelezési cím: 1476 Budapest 100. Pf. 63.
Köszönjük együttműködését!

Forrás: NiT Hungary
.

(Ezt a cikket 246 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE