Ajánlatok Bemutatók

Bemutatkozik a Fuvarozók Adóklubja (FAK)

FAK-Bemutatkozás

Hajdu Miklósné vagyok. A közelmúltban az APEH Ellenőrzési Főosztályának éléről vonultam nyugdíjba több évtizedes szakmai múlttal. Örömmel tettem eleget annak a felkérésnek, hogy legyek a Fuvarozók Adóklubjának háziasszonya. Ebben a minőségemben kérem, ha Ön fuvarozó vállalkozó, fuvarozó vállalkozás gazdasági, pénzügyi vezetője, munkatársa, könyvelést végző vállalkozás, szenteljen pár percet arra, hogy elolvassa az alábbi ajánlásomat, és csatlakozik a Fuvarozók Adóklubjához.

Ne feledje, a gyors és pontos információ a versenyképesség alapja!

Legyen Ön is a Fuvarozók Adóklubjának a tagja!
Nem kell többé szakmai anyagok után kutatnia, nem kell költséges előadásokra járnia. A szakmai klubrendszer számos előnyt tartogat az Ön számára:

Rendszeresség
A szakma legjobbjai, meghívott külső előadók, tervezhető időpontban, évi két alkalommal egész napos szakmai rendezvényen osztják meg Önnel a friss információkat, várják kérdéseiket.

Szakmai információk, magától a szakmától
Ön a közúti fuvarozást és annak speciális ismereteit legjobban ismerő akkreditált képzési intézettől jut automatikusan friss információkhoz a fuvarozást érintő speciális adózási, számviteli kérdésekben. Nem kell kérnie, az információ Önnek alanyi jogon jár.

Szakképzési hozzájárulás felhasználása
A Fuvarozók Adóklubjának működtetője, a Kamionsuli Fuvarozási és Logisztikai Oktatási Központ Kft. akkreditált oktatási intézmény, a szakmai továbbképzések regisztráltak, így a szakmai rendezvényeinken való részvétel a szakképzési hozzájárulás terhére elszámolható.

Tapasztalatcsere
A problémamegoldásban internetes Fórum nyújt Önnek segítséget, melyhez klubtagként bármikor hozzáférhet. Kérdéseire azonnal szakszerű választ kap, tapasztalatait megoszthatja másokkal.

Gazdaságosság
Szakmai továbbképzésekről – különösen adózási, számviteli téren – nem szabad lemondani, hiszen a problémák helytelen megoldása kerül igazán sokba. Tagsági díjunk csupán 20.000 Ft +Áfa évente. Ennyit talán Önnek is megér e speciális számviteli terület különlegességeinek elsajátítása.

További részletek: Fuvarozók Adóklubja (FAK)

.

(Ezt a cikket 241 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .