Játék, Szimulátor

A RENAULT TRUCKS RACING VIDEÓJÁTÉK ÚJABB VERZIÓJA

Az MKR Technology csapattal történő együttműködéssel a Renault Trucks jelenléte a kamionversenyzés világában újabb elánt kapott 2010-ben. Új csapat, innovatív design, és új ambíciók. Mindebből természetesen következik, hogy ezen alkalomból a Truck Racing by Renault Trucks videójáték is megújul, és újabb verzióban is letölthető. Új kamionok, új pályák, új vezetési élmények, lehetőség közös játékra, mindez valószínűvé teszi, hogy az első verzió 600 000 letöltését ismét sikerül elérni. Ahogyan elődje, a 2.00 változat is ingyenes, és az alábbi helyről szabadon letölthető: www.renault-trucks.com/truckracing.

 

 

1100 lóerejükkel, 160 km/h-s maximális sebességükkel ezek a kamionok igazi versenyzésre teremtett gépezetek, melyek a pilótáiknak és a verseny nézőinek is hatalmas élményt nyújtanak. A Kamionversenyzés világának minél jobb megismertetése, és hangulatának megízleltetése érdekében a Renault Trucks 2009-ben készítette el videójátékát. Több mint 600 000 letöltés után a játék újabb sebességre kapcsol és egy gazdagabb, érdekesebb és élethűbb verziót kínál. Hiszen még a virtuális pályán sem bizonyos, hogy a játékosok képesek lesznek megzabolázni ezeket a verseny szörnyeket, a Renault Trucks – MKR Technology kamionokat. A képernyő előtt, Önök lesznek a pilóták, és ha elvétik az irányzékot, a kamion a pálya széli kavicságyban köt ki, és az Önnel versenyben álló játékostársa is észre fogja ezt venni…

 

Hiszen az új, 2010-es verzió nagy újdonsága, hogy többen is lehet egyszerre játszani, elegendő feliratkozni a www.renault-trucks.com/truckracing oldalra és egy pályán versenyezhet valakivel az USA-ból, vagy Párizsból vagy éppen a szomszéd szobából, akár hárman is vagy többen, egészen 16 versenyzőig! Három új pálya lehet helyszíne a csatáknak, melyet a pillanatnyi kedve szerint választhat ki: versenyezhet a tengerparti futamon (kellemes nyári nosztalgia) vagy erdős-bokros tájon, esetleg Provence-i hangulatban. Bármelyik helyszín is legyen a kiválasztott, a kamionok pályán való viselkedése, irányíthatósága, reagálási ideje javult, és a játékszintek is kiválaszthatók a kezdőtől a profiig.

De a kreativitás sem maradhatott el az új változatból! A Truck Racing by Renault Trucks játékban a személyre szabás során ki lehet választani a saját kamion dekorációját. Az újdonsült dizájnerek és stylistok választhatnak a színek, a matricák között, dönthetnek a krómozásról és ezáltal teljesen magukra szabhatják a pályára gördülés előtt a járművüket.

Truck Racing by Renault Trucks
Kizárólag PC-n működik

Minimális konfiguráció : Ajánlott konfiguráció :

Processzor: 2.4 GHz Processzor : Dual Core 2,6 GHz

1 Go RAM Windows XP/7-hoz 1,5 Go RAM Windows XP/7 -hoz

1,5 Go RAM Windows Vista-hoz 2 Go RAM Windows Vista -hoz

Videókártya 256 Mo – Direct X 8 Videókártya 1 Go- Direct X 9

Szabad lemezterület : 1 Go Szabad lemezterület: 1 Go

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 1163 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .