Jeroen van den Oetelaart nevezték ki a DAF Trucks főmérnökévé

A DAF Trucks Jeroen van den Oetelaart nevezte ki főmérnöknek.

A DAF Trucks Jeroen van den Oetelaart nevezte ki főmérnöknek. - Forrás: DAF

Jeroen van den Oetelaart kinevezték a DAF Vehicles főmérnökévé és a DAF igazgatótanácsának tagjává. Június 1-jétől Van den Oetelaar fogja betölteni Patrick Dean pozícióját, akit a PACCAR Electronics igazgatójává léptettek elő.

A DAF Trucks Jeroen van den Oetelaart nevezte ki főmérnöknek. – Forrás: DAF

Van den Oetelaar (37) 2011-ben csatlakozott a DAF vállalathoz, és egyre nagyobb felelősséggel járó pozíciókat töltött be a programmenedzsment, a termékfejlesztés és az üzemeltetés területén, a járműmérnökségen legutóbb betöltött segédfőmérnöki beosztását is beleértve. Diplomáját gépészmérnöki szakon szerezte az eindhoveni alkalmazott tudományok egyetemén, a TIAS Tilburg egyetemen pedig mesterdiplomát szerzett. Új pozíciójában Harald Seidelnek, a DAF Trucks elnökének beosztottja lesz.

Az ügyfelek sikerének biztosítása
Jeroen van den Oetelaar kijelentette: „A szállítmányozási iparág új korszakba lép, és a DAF Trucks továbbra is a legmegfelelőbb szállítási megoldásokat kínálja. A DAF mérnöki csapatával és a PACCAR-nál dolgozó, egyesült államokbeli kollégáinkkal együttműködve elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minőségi termékeket fejlesszünk és szállítsunk ügyfeleink sikere érdekében.” Patrick Dean (50) visszatér az Egyesült Államokba, hogy vezető szerepet töltsön be a PACCAR Electronics vállalatnál. Ez az új részleg a PACCAR globális szoftver- és elektronikai fejlesztési munkájának irányítására jött létre, mivel a termékfejlesztésen belül egyre fontosabbá vált a globális elektronikai termékpaletta megtervezése.

Forrás: DAF │ DAF Hungary Kft.

(Ezt a cikket 21 alkalommal tekintették meg.)