SZIKLAROBBANTÓBÓL LETT 400 AUTÓ TULAJDONOSA

Mike Hall eredetileg sziklarobbantóként dolgozott, és közben szenvedélyesen gyűjtötte az autókat.

Forrás: Viasat Explore

Mike Hall eredetileg sziklarobbantóként dolgozott, és közben szenvedélyesen gyűjtötte az autókat. Amikor verdakollekciója már túlnőtt a kereten, megpróbálta értékesíteni azokat, a telephellyel együtt. Nem talált vevőkre, hát mit tett? Felemelte az árat! Ennek aztán híre ment, és a potenciális vásárlók mellett megjelent egy forgatóstáb is.

Forrás: Viasat Explore

Rozsdavölgyi felújítók címen fut a dokumentumsorozat, amely Mike Hall és sokat látott, dörzsölt autószerelőkből álló csapata, a Rust Bros Restorations klasszikus verdákat újít fel és értékesít jó áron (hazánkban a Viasat Explore tévécsatornán látható, április 26-ától péntekenként 21:00 órától).

Miért Rozsdavölgy? Bár akár egy természeti táj neve is lehetne, Rozsdavölgy valójában egy óriási telep a kanadai Brit Kolumbiában lévő Tappen mellett (a Sziklás-hegység lábánál) tele kibelezett, kiszuperált autókkal. A Rust Bros Restorations mellett több más, gépjármű-fókuszú társaság tevékenykedik itt, akik mára egy extravagáns közösségbe szerveződtek, és Mike Hall fantasztikus enciklopédikus tudásával, hippi mentalitásával, óriási termetével és rasztafári frizurájával tulajdonképpen a völgy polgármesterévé avanzsált.

Jelenleg közel 400 verda tulajdonosa, ezeket a fiával, Conorral és a jobbkezével, Avery Shoaffal próbálja pénzzé tenni, mielőtt a szemük láttára enné meg azokat a rozsda. Munkájukból humorban és szakmai vélemények ütköztetésében gazdag dokureality készült, amely már a négyzetkilométereket beborító elhagyatott autók látványa miatt is kihagyhatatlan!

Forrás: Viasat Explore

(Ezt a cikket 28 alkalommal tekintették meg.)