Az IVECO a jövőbe lép a teljes termék- és szolgáltatáskínálatának megújításával

Az IVECO a spanyolországi Barcelonában tartott bemutató rendezvényen mutatta be teljes termékpalettájának és szolgáltatáskínálatának megújítását.

Az IVECO a spanyolországi Barcelonában tartott bemutató rendezvényen mutatta be teljes termékpalettájának és szolgáltatáskínálatának megújítását ügyfeleinek, kereskedőinek, partnereinek és a nemzetközi sajtónak.

Fotó: Iveco

Az esemény témája, a „BE THE CHANGE” egy felhívás, hogy csatlakozz az IVECO-hoz a változás felkarolásában, hogy megnyerjük a jövő kihívásait. Az elmúlt négy évben a márka energiáját és erőforrásait a piac gyors fejlődésének előrejelzésére fordította. Befektetett abba, hogy termékeit az ügyfelek igényei és elvárásai alapján újítsa meg, felgyorsítva az innovációt a kategóriájában legjobb iparági szereplőkkel való partnerségek révén. Kifejlesztett egy többenergiás termékkínálatot, hogy fenntartható és jövedelmező megoldásokat kínáljon ügyfelei számára minden üzleti igényre. Felgyorsította elektromos járműkínálatának fejlesztését, és külön gyártóközpontot hozott létre a németországi Ulmban, ahol az első IVECO nehézkategóriás, elektromos tehergépkocsit gyártja. Jobban kapcsolódik az ügyfelek vállalkozásaihoz azáltal, hogy 360 fokos ökoszisztémát épít ki járműveik és követelményeik köré, újabb lépést téve szervizstratégiájában. Egy rendkívül dinamikus iparágban az IVECO gyorsan fejlődött, és ügyfelei megbízható partnerévé vált, támogatva őket a változások kezelésében és a kihívások sikeres leküzdésében.

Luca Sra, az Iveco Csoport tehergépkocsi üzletágának elnöke elmondta: „A változásra való törekvés teljes munkaidős munka, amelynek az elmúlt négy évben minden erőforrásunkat szenteltük. 2019-ben új útra léptünk, mélyreható fejlődést vezetve az IVECO-ban azáltal, hogy figyelmünket az ügyfelekre összpontosítottuk, és kínálatunkat az ő igényeikhez igazítottuk a jármű teljes életciklusa során és azon túl is. Keményen és gyorsan dolgoztunk, alázattal fogadva ügyfeleink belénk vetett bizalmát, és ma új fejezetet nyitunk történelmünkben. A 2024-es modellév teljes körű bevezetésével megmutatjuk, hogy képesek vagyunk bátran előrelépni és harcolni ügyfeleinkért, 360 fokos mobilitási ökoszisztémával, az igényeiknek leginkább megfelelő technológia kiválasztásával minden szegmensben a legszélesebb körű szolgáltatási kínálattal.”

A teljes IVECO termékcsalád megújítása: korszerű, több energiát felölelő termékcsalád

Az IVECO története során először egyszerre újította meg teljes termékpalettáját egy 1 milliárd eurós beruházással, amely a valaha volt legnagyobb beruházás. A legkorszerűbb termékkínálat kialakításakor az IVECO négy pillérre összpontosított: üzleti termelékenység, járművezetői élmény, fenntarthatóság és konnektivitás.

Az új funkciók és innovációk, amelyek az ügyfél üzleti tevékenységeire épülnek, és amelyek célja a járművezetők életének megkönnyítése és kényelmesebbé tétele, minden járműrendszerre kiterjednek. A fejlesztések a meghajtástól (például a legkorszerűbb motor bevezetése a nagy teherbírású szegmensben) és az ergonómiától a vezetőközpontú és autószerű érzet és funkciók bevezetésével a fejlett ember-gép interfészig terjednek, továbbfejlesztett fedélzeti technológiával a biztonságosabb vezetés érdekében.

Az IVECO azon törekvése, hogy előremozdítsa a társadalmat és a közlekedési ágazat fenntartható átalakulását, ösztönzi a multi-energia megközelítést, amely az ügyfelek számára választási lehetőséget kínál a működési és üzleti igényeiknek leginkább megfelelő technológia közül. Annak érdekében, hogy a technológiának alkalmazkodnia kell a küldetéshez és teljesítenie kell a küldetés céljait, az IVECO kifejlesztette könnyű és nehéz sorozatainak elektromos változatait, miközben tovább fejleszti belső égésű motoros járműveit, beleértve a földgázüzeműeket is, hogy csökkentse azok környezeti hatását.

Fotó: Iveco

A legszélesebb körű szolgáltatási kínálat a teljes mobilitási megoldások biztosítására

Az IVECO járműkínálatát gyorsan fejlődő megoldási ökoszisztémával egészíti ki – IVECO Services -, amelynek célja, hogy támogassa ügyfeleit járművük vagy flottájuk egyszerű és hatékony kezelésében, csökkentse költségeiket és biztosítsa üzleti nyereségességüket. Az ajánlat olyan szolgáltatásokat is tartalmaz, amelyeket a járművezetők közúti életének javítására, kényelmük és biztonságuk javítására fejlesztettek ki.

Az IVECO az e-mobilitásnak szentelt szolgáltatásokkal támogatja ügyfelei átállását a zéró emissziós mobilitásra, amelyek megkönnyítik az elektromos járművekre való átállást a termelékenység növelésével, a TCO csökkentésével, valamint a jármű hatótávolságának és energiahatékonyságának maximalizálásával. A GATE (Green & Advanced Transport Ecosystem) egy innovatív, all-inclusive pay-per-use üzleti modell a „zöld” haszongépjárművek hosszú távú bérlésére, hogy „nyugalmat” nyújtson az elektromos mobilitáshoz hozzáférni kívánó ügyfeleknek. Emellett az IVECO CAPITAL átfogó pénzügyi megoldást kínál ügyfeleinek az elektromos járművekhez, valamint az IVECO teljes választékát, beleértve a finanszírozási, lízing- és biztosítási szolgáltatásokat minden piacon.

Új IVECO logó: a változás erőteljes szimbóluma

Az IVECO történetében új fejezet nyílt – egy 48 évvel ezelőtt kezdődött utazás csúcspontja – egy új márkaidentitás bemutatásával, amely a változás koncepcióját testesíti meg. Az új logó fekete színben pompázik, kifejezve a márka dinamizmusát és innovációját, miközben büszke kapcsolatot tart fenn a márka történetével: a középpontjában álló kék energiaszínű fényvillanás az IVECO öröksége és új energetikai jövője közötti kereszteződést jelképezi.

Ez az új márkaidentitás, amely jól szemlélteti, hogy az IVECO hogyan halad előre a gyorsan fejlődő modern társadalom szolgálatában, miközben szoros kapcsolatot tart fenn szilárd gyökereivel, végigkíséri az IVECO termék- és szolgáltatásfejlődését az elkövetkező években.

Forrás: Iveco

(Ezt a cikket 40 alkalommal tekintették meg.)