Üzemanyagrendszer tisztítók – Egyedül a minőség az, ami megváltoztatja a teljesítményt

A tisztább üzemanyagok használatának szükségessége a jövőben egyre fontosabbá válik.

XERAMIC®

Jelenleg, amikor az autópiac soha nem látott gyorsasággal változik, a Petromark Automotive Chemicals BV (PM Xeramic®) -nál meggyőződésünk, hogy a kínált termékeink, technológiáink minőségének a korábbinál még magasabb szintűnek kell lennie. Európa egyik vezető üzemanyag-tisztító gyártójától, ügyfeleink folyamatosan elvárják, hogy mindig a legújabb technológiájú termékeket fejlesszük ki számukra, melyek megfelelnek a mindenkori legszigorúbb követelményeknek. Az egyre szigorúbb károsanyag kibocsájtási szabványok, a nemzetközi jogszabályok változásai által ösztönzött új motortechnológiák ugyanis azt eredményezik, hogy a motorok egységei és az üzemanyag közötti harmónia egyre fontosabb. Ezen modern motorokban működésük során olyan folyamatok játszódnak le, melyek korábban nem jellemző mennyiségű szennyeződéseket, koromlerakódásokat, illetve gyantaszerű lerakódásokat okoznak az üzemanyagellátó rendszerben, akár igen rövid időn belül.

A tisztább üzemanyagok használatának szükségessége a jövőben egyre fontosabbá válik. A normál mellett megjelentek a bio üzemanyag keverékek is a benzinkutak kínálatában, és arányuk egyre növekvő tendenciát fog mutatni a jövőben. Ezen új összetételű Diesel üzemanyagok növekvő elterjedését a szigorodó EU kibocsájtási előírások eredményezik. Ez a zöld trend a mai Diesel motorok fogyasztási teljesítményét sokkal magasabb szintre emelte, ami viszont csak egy igen pontos és bonyolult befecskendezési technológia alkalmazásával valósítható meg.

A benzin és Diesel motorok üzemanyagrendszereinek szennyeződései egyaránt növelik a káros kipufogógáz-kibocsájtást, üzemanyag fogyasztást továbbá váratlan meghibásodásokat, drága javításokat okoznak akár igen rövid futásteljesítmény alatt. Kutatások ugyanakkor kimutatták, hogy a megfelelő üzemanyagrendszer tisztító adalékok használatával, a gépkocsik jellemzően alacsony fordulaton történő rendszeres, üzemszerű használata mellett is drasztikusan csökkenthetők a motorokban, szűrőkben kialakuló káros lerakódások és az ezek hatására kialakuló későbbi meghibásodások száma.

2011-ben a Petromark® gyártó bevezette az üzemanyagrendszer tisztításának koncepcióját a szerviz szakemberek számára „Petromark® CONCEPT Professional”, illetve „XERAMIC® CONCEPT Professional” néven. Ennek a „Concept Professional” központi támogatásnak a lényege, hogy a PM Xeramic® ellátja a kereskedéseket, autószervizeket az összes szükséges anyaggal és információval, hogy a PM Xeramic® üzemanyag adalékanyagok alkalmazását a karbantartási szolgáltatás részévé tegyék. Csak Hollandiában több, mint 300 márkakereskedő és egyéb autószerviz működik sikeresen a Petromark® / XERAMIC® CONCEPT Professional szellemében. Ebben az újságban további információkat talál a XERAMIC® CONCEPT Professional -ról, és megtapasztalhatja az összes előnyt, mind technikai, mind kereskedelmi szempontból.

Forrás: XERAMIC®

(Ezt a cikket 27 alkalommal tekintették meg.)