A DAF XD az első áruterítő tehergépkocsi az ETS2-ben

A DAF XD áruterítő tehergépkocsi is szerepel a European Truck Simulator 2 játékban.

A DAF Trucks és az SCS szoftver az új generációs DAF XD áruterítő tehergépkocsival bővítette az Euro Truck Simulator 2 program járműparkját. A 2023-as év nemzetközi tehergépkocsija az első olyan áruterítő tehergépkocsi, amely a rendkívül népszerű számítógépes játékban is megjelenik.

Az új generációs DAF XD tehergépkocsi is szerepel az ETS2-ben. – Forrás: DAF │ DAF Hungary Kft.

Az IAA kiállításon tavaly bemutatott új generációs DAF XD új mércét állított fel a regionális és országos áruterítési szegmensben. A hatékonyság, a biztonság és a járművezetői kényelem terén az XD lett az új etalon.

Kivételes kilátás

A számítógépes játékban a játékosok virtuálisan is megtapasztalhatják az XD első osztályú biztonságát. A nagyméretű szélvédő és az ultraalacsony övvonalakkal rendelkező oldalablakok, valamint az alacsony fülkehelyzet és a járdára néző opcionális ablak páratlan közvetlen rálátást tesz lehetővé. Az optimális közvetett kilátást – a játékban is – az egyedülálló DAF Corner View és a DAF Digital Vision System megjelenítő rendszer garantálja.

European Truck Simulator 2

„Örömünkre szolgál, hogy a DAF XD modell Euro Truck Simulator 2 játékban való szerepeltetésével folytathattuk együttműködésünket a DAF Trucks vállalattal. A DAF XD játékban való megjelenése fontos mérföldkő azon küldetésünk szempontjából, hogy minden fuvart élvezetessé és hitelessé tegyünk” – nyilatkozta Pavel Šebor, az SCS szoftver vezérigazgatója.

Az Euro Truck Simulator a STEAM áruházban kapható.

Virtuális DAF-élmény

„Örömmel hallottuk, hogy a DAF Digital Vision System rendszerrel felszerelt DAF XD megjelent az Euro Truck Simulator 2-ben, hogy játékosok ezrei tapasztalhassák meg díjnyertes áruterítő tehergépkocsink egyedi tulajdonságait” – mondta Rik van Aken, a DAF Trucks marketingigazgatója.

Forrás: DAF │ DAF Hungary Kft.

(Ezt a cikket 57 alkalommal tekintették meg.)