Kategóriák

Kategóriák

Aktuális Gazdaság Hírek Kiemelt hírek Szállítmányozás Vezércikk

Hosszabbítja együttműködését a Waberer’s Csoporttal a Danone

A Waberer’s Csoport újabb megbízásokat lát el a 2018 óta fennálló együttműködésének köszönhetően a Danone Magyarország Kft. részére, miután megállapodtak arról, hogy a hűtött tejtermékek logisztikája mellett az adriai exportszállításokat, a Danone újabb termékeinek szállítmányozását, valamint raktározását is Magyarország vezető logisztikai szolgáltatójának leányvállalata, a WSZL látja el.

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Waberer’s International Nyrt. leányvállalata, a WSZL Kft. és a Danone Magyarország Kft. 2018 óta fennálló együttműködése. 2023 januártól a WSZL raktárából induló adriai exportszállításokat is Magyarország vezető logisztikai szolgáltatója látja el, továbbá idén szeptembertől a Danone speciális gyógyászati célra szánt termékeinek, valamint a csecsemő- és kisded tápszereinek szállítását, raktározását is a WSZL biztosítja napi 2500-3000 raklap mennyiségben. A Waberer’s Csoport így a Danone három üzletágának logisztikai operációját kezeli. A WSZL és a Danone stratégiai partnersége öt évvel ezelőtt kezdődött: a logisztikai szolgáltató egy tender elnyerését követően 2018 januárjától látja el a Danone hűtött tejtermékeinek fuvarozását, és ugyanebben az évben a disztribúció mellett a raktározási feladatok is a Waberer’s leányvállalatához kerültek. Az együttműködés egy évvel később bővült tovább, miután a vállalathoz került az Alpro termékek logisztikája is.

„A logisztika minden vállalatnál kulcsfontosságú az üzleti vállalkozás sikerességéhez. Egyfajta híd a kollégák kitartó munkája és a fogyasztók elérése, valamint elégedettségének biztosítása között. Éppen ezért minden évben nagy hangsúlyt fektetünk partnereink kiválasztására. Az, hogy a Waberer’s leányvállalata mellett ötödik éve kötelezzük el magunkat, sokat elárul arról, milyen minőségi munka valósulhat meg a WSZL munkatársaival” – mondja Aradi Nóra, a Danone Magyarország Kft. logisztikai vezetője.

A Danone-nal kötött együttműködés kiemelt jelentőségű a WSZL számára, hiszen a vállalat stratégiai céljai között már korábban is szerepelt a gyorsan forgó hűtöttáru-üzletág nagy hazai partnerekkel történő fejlesztése. A WSZL ennek érdekében jelentős beruházásokat valósított meg a járműállomány, depók és raktárlogisztika terén. A Waberer’s Csoport szerint a dinamikus piaci változásokra csak szoros partneri kapcsolat keretei között, hatékony szervezettel, testreszabott szolgáltatásokra épülő stratégiával és közös tervezéssel lehet hatékonyan reagálni. Ez a szemlélet tette lehetővé a Danone-nal folytatott együttműködés sikeres bővítését, mely a hosszú távú stratégiai partnerség keretében alakult ki a WSZL és a Danone között az elmúlt öt évben.

Forrás: Waberer’s – Front Page Communications

Illusztrációs kiemelt kép: Karsai Attila – hungarokamion.hu

(Ezt a cikket 42 alkalommal tekintették meg.)