Balesetek Hírek Rendőrségi hírek

Ketten meghaltak közlekedési balesetben Dunaföldvárnál

Ketten meghaltak, amikor személygépkocsi és teherautó ütközött össze a 6-os úton, Dunaföldvár közelében – közölte honlapján a rendőrség.

Összeroncsolódott személygépkocsi és sérült teherautó Dunaföldvár közelében, ahol a 6-os úton, a 84-es kilométernél a két gépjármű összeütközött 2023. augusztus 31-én. MTI/Donka Ferenc

A baleset az út 84-es kilométerénél történt, az érintett szakasz teljes szélességében le volt zárva. A helyszínt délről a 6228-as mellékúton az M6-os autópályára felhajtva, valamint északról az M8 csomópontnál a pályára felhajtva lehetett elkerülni.

A balesetben ketten meghaltak. MTI/Donka Ferenc

A katasztrófavédelem honlapján arról számol be, hogy a kavicsot szállító kamion és személyautó frontálisan ütközött, mindkét jármű az út melletti kukoricatáblában állt meg.

A személyautót vezető 49 éves nő és egy 9 éves fiú a helyszínen meghalt, a tehergépkocsi sofőrje könnyű sérülést szenvedett – tette hozzá a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Forrás: MTI

(Ezt a cikket 50 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!