Ajánlatok Aktuális Hírek Kiemelt hírek Kishaszonjárművek Személyautók Vezércikk

Autóbérlés rövid távra, kisvállalkozóknak? Lehetséges!

Megtörténhet, hogy kisvállalkozóként átmeneti, rövid távú megoldásként autót kell bérelni. A Next Auto erre az esetre remek megoldást kínál, ráadásul olyan csomaggal, ami egyedülálló ebben a szegmensben. Mutatjuk a részleteket!

W.P.

Az érzékelhető, hogy az üzleti, vállalkozói szegmens számára kevésbé merül fel opcióként a rövid távú autóbérlés. A cégek a saját gépjárműpark bővítését vásárlással, finanszírozással oldják meg, esetleg a lízing- és flottakezelési szolgáltatások irányába mennek. De előfordulhat, hogy átmeneti, rövid távú megoldásra van szükség – még nem érkezett meg a megrendelt jármű vagy a cég életében hirtelen változás történt.

Ezek az igények szólhatnak akár néhány órás, vagy néhány napos időszakra, jellemzően flottán kívüli gépjárműre, ha azok nem elérhetők vagy nem olyan jellegűek, amilyenre szükség van.

Ekkor jöhet képbe a Next Auto és a rövid távú autóbérlés, amely kisvállalkozásoknak is elérhető, profi keretek közt. Hiszen nem mindegy, hogy a vállalkozás milyen kockázatot (nem) vesz magára a bérleti időszakra.

A cég, a vállalkozás azt kapja, amit megígértek neki.

A 20 éves Next Auto Kft. a jól bevált hosszú távú lízing és flottakezelési megoldásokon túl ebben a szegmensben is hosszú ideje biztosítja szolgáltatásait, így azok megbízhatóak és kiforrottak. Az ügyfél magas minőségű, üzleti működésre szabott kiszolgálást kap. A géppark kapcsán nem merülnek fel minőségi és használhatósági kérdések. A magas kiszolgálási színvonal mellett

megfelelő üzleti keretek és feltételek között történik az elszámolás.

Tehát: a cég, a vállalkozás azt kapja, amit megígértek neki.

Haszongépjárművek is elérhetők

Fontos kiemelni: a rövid távú bérautós szolgáltatás keretében ráadásul nem csak személy-, hanem haszongépjárművek is elérhetők, alapáron napi 250 km / havi 3500 km-es futásteljesítményig, és országos pályamatricával „felszerelve”. Ez azt jelenti, hogy egy

egyszerű árazással, minőségi flottaparkkal és könnyű felhasználással kombinált csomag keretében rövid távú bérautós megoldásokat is kínál üzleti, vállalkozó partnereinek a Next Auto.

A csomagok továbbá tartalmazzák az összes szükséges biztosítást, illetve 0-24 órás Assistance szolgáltatást.

A személyautó kínálat egészen a vezetői, prémium autókig terjed, míg haszongépjárművek tekintetében a kis „dobozos autók” méretétől a Ford Transit méretű nagyobb szállító járművekig ér a kínálat. A konstrukció keretében már napi nettó 6.000 Ft-tól elérhető gépjármű.

W.P.

(Ezt a cikket 27 alkalommal tekintették meg.)