Kategóriák

Kategóriák

Ajánlatok Felszerelés Hírek

Funkcionális és stílusos férfi sportórák

A sportórák nagyon népszerűvé váltak az elmúlt tíz évben. Azt a képességet, hogy közvetlenül a csuklónkról tudjuk nyomon követni egészségi állapotunkat, soha nem is gondoltuk volna. Manapság már nemcsak a sportolók, hanem azok is, akiknek valóban fontos az egészségük, figyelik a pulzusszámukat, a tempójukat, az alvásukat stb. A sportóra több lett, mint egy funkcionális eszköz a mindennapokra – ma már egy stílusos, modern, nappalra és éjszakára is alkalmas kiegészítő. 

Sportóra – minden stílushoz illik?

sportórák és az okosórák nem csak sportolásra valók. A ruhák széles skálájával viselheti. Az általános szabály az, hogy a viselt órának illeszkednie kell az öltözéked színeihez. Például egy tengerészkék digitális óra jól illik az olyan földszínekhez, mint a bézs, a barna és a zöld. Ne használd túlságosan ugyanazt a színt, különösen, ha valami élénk színt viselsz, például sárgát vagy pirosat. A férfi karórák természetesen többféle színben kaphatók. A legjobb választás, ha olyan sokoldalú órát vásárolunk, amely jól illik a ruháinkhoz. Ezért sok vásárló fekete, fehér vagy szürke férfi órát választ. Mivel ezek közül egyik szín sem tesz jelentős különbséget az öltözék stílusához, a visszafogott órák mindig jó választásnak bizonyulnak. A klasszikus időmérőkkel ellentétben a férfi sportórákat nem pusztán a kinézetük miatt hordják, hanem inkább a funkcionalitásuk miatt. Betekintést nyújtanak a teljesítményedbe, és nagyszerű lehetőséget nyújtanak a fejlődésed nyomon követésére. Nem kell egy bizonyos módon feltűrnie az ingujját, vagy ügyelnie arra, hogy az óra passzoljon a cipőjéhez, mivel a sportórák tökéletesen illeszkednek a sportos és az elegáns öltözékhez egyaránt, és számtalan módon viselhetők. 

Garmin órák – okosóra a sport szerelmeseinek

A legjobb Garmin óra kiválasztása az Ön igényeitől és költségvetésétől függ. Egyes Garmin órák inkább fitneszkövetők, amelyeket a lépések, a távolság és az elégetett kalóriák számlálására hoztak létre, másokat egyértelműen a lelkes sportolók és a szabadtéri sportok szerelmesei számára terveztek. A Garmin órák ára 70,00 € és 3000,00 € között mozog. Tehát gondolja át az igényeit, hogy pontosan tudja, mit keressen. Minden Garmin óra nyomon követi a lépéseket, az alvást és a pulzusszámot, és bizonyos mértékig vízálló (ez a nem úszásra tervezett órákra is vonatkozik). A Garmin órák elképesztő akkumulátorokkal rendelkeznek, amelyek napokig bírják (egy töltéssel több edzést is elvégezhetsz GPS-kapcsolattal). Minden óra szinkronizálva van a Garmin Connect szolgáltatással is, amely részletes betekintést nyújt az egészségügyi és jólléti adatokba, és összekapcsolja Önt a Garmin felhasználók globális közösségével. Egyes Garmin órák rendelkeznek a legjobb okosóráktól elvárható funkciókkal, például mobilfizetéssel, zenetárolással és színes kijelzővel. A Garmin órák leginkább fitneszfunkcióikról ismertek – sokukat a legjobb sportóráknak és a legjobb fitneszkövetőknek tartják a piacon. 

Casio – legendás japán márka

A Casio, az egyik legnagyobb japán óragyártó 1989-ben adta ki az F91W-1-et, ami azt jelenti, hogy az óra 2019-ben ünnepelte 30. évfordulóját. Mitől olyan különleges ez a digitális óra? Bár a Casio órák már 30 éve vannak a piacon, pontosan ugyanúgy készülnek. Így a Casio órák tökéletes relikviái a múltnak, különösen az X generációsok számára, akik még mindig szeretettel emlékeznek a fiatalkori óráikra. Még ha az óra nem is tartozik a legendás G-Shock sorozathoz (valójában az F sorozatból való), mindenképpen megérdemli a nevet. Bár az óra mindössze 21 grammot nyom, szinte elpusztíthatatlan, ami a mindennapi használathoz és az igényesebb feladatokhoz is nagyszerű kiegészítővé teszi. 

Viselhetek ékszert sportórával? 

Természetesen, de a megfelelő ékszert kell választani. A viselt kiegészítőknek mindig ugyanazt a profizmust és lazaságot kell tükrözniük, mint az öltözék többi részének. Valójában a sportórák a legjobb férfi karórák közé tartoznak, amelyek bármilyen alkalomra megfelelnek a stílusodnak. Kényelmesek, megfizethetőek és szinte bármilyen öltözékhez jól mutatnak (akár sok ékszerrel is).

WP

(Ezt a cikket 45 alkalommal tekintették meg.)