Ajánlatok Aktuális Hírek Kiemelt hírek Sofőrök Vezércikk

Útvonal választás: könyvet írt Angelica Larsson, a híres svéd kamionos hölgy

Útvonal választás (Vägval) címmel írt könyvet Angelica Larsson, a svéd kamionsofőr, aki népszerű Youtube csatornáján is gyakran mutatja be hölgyként, a kamionos élet szépségeit és megpróbáltatásait.

Fotó: Facebook – Angelica Larsson

A könyv Angelica Larsson lenyűgöző története az életéről és a boldogsághoz vezető görbe útról. Nehéz döntésekkel kellett szembenéznie, és nem mindig a legáltalánosabb döntéseket hozta. A külső sikerek ellenére magánéleti nehézségekkel küzdött, de amikor kilépett egy romboló kapcsolatból, örömet és függetlenséget talált az úton. A teherautó egyfajta szabadsággép lett, és alig néhány év alatt a maga nemében a világ legnagyobb befolyásolójává vált.

Fotó: Facebook – Angelica Larsson

Több millió követője van a közösségi médiában, és ebben a könyvben elárulja, hogyan lett független, erős és hű önmagához. A Vägval tele van képekkel és fantasztikus történeketekkel, Svédország legszebb útjaitól kezdve a pótkocsis tolatás művészetéig.

Fotó: Facebook – Angelica Larsson

A svéd nyelven olvasható könyv december 31-ig kedvezményes áron rendelhető meg az Adlibris.com oldalon.

Kiemelt kép: Facebook – Angelica Larsson

(Ezt a cikket 76 alkalommal tekintették meg.)

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók letiltásával.