Balesetek Hírek Katasztrófavédelem

Nyerges vontató és vonat ütközött össze Ikladon

Nyerges vontató és személyvonat ütközött egymásnak a Pest megyei Ikladon péntek reggel, a balesethez két mentőhelikopter érkezett – tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-t.

Személyvonattal ütközött, összeroncsolódott nyerges vontató a Pest megyei Ikladon 2022. október 14-én. MTI/Mihádák Zoltán

A balesethez az aszódi hivatásos tűzoltók vonultak ki. A fővárosi és a gödöllői hivatásos egységek, valamint két mentőhelikopter is érkezik a helyszínre – tették hozzá. A rendőrség a balesettel kapcsolatban péntek délelőtt azt közölte a honlapján: “nagy valószínűséggel” figyelmetlenül hajtott a sínekre járművével az a 41 éves vácegresi férfi, aki a 2108-as úton, egy jelzőberendezés nélküli vasúti átjáróban teherautójával összeütközött a Balassagyarmat felől érkező motorvonattal.

A teherautó sofőrje nem sérült meg, a vonat vezetőjét, valamint a szerelvény több utasát a mentők kórházba vitték. MTI/Mihádák Zoltán

A teherautó sofőrje nem sérült meg, a vonat vezetőjét, valamint a szerelvény több utasát a mentők kórházba vitték. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit – írták. A Mávinform azt közölte a honlapján, hogy a baleset miatt Aszód és Galgamácsa között pótlóbuszok viszik az utasokat, az Aszód-Balassagyarmat-Ipolytarnóc vonalon késésekre kell számítani.

Forrás: MTI

(Ezt a cikket 71 alkalommal tekintették meg.)

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók letiltásával.

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!