Ajánlatok Aktuális Hírek Kiemelt hírek Személyautók Vezércikk

Viasat Explore -Folytatódik a ritka járművekre vadászó család története

A közkedvelt TRAGACSOT VEGYENEK című dokumentumsorozatnak újabb évada debütál pénteken a Viasat Explore csatornán.

A Viasat Explore kalandcsatornán immár 4. évadába kezd a népszerű dokureality, a Tragacsot vegyenek! A sorozat a Mathewson-család autók körül forgó mindennapjait követi nyomon, akik évente több mint 2000 klasszikus járműnek találnak gazdát, de emellett veterán motorokat és egyéb relikviákat is értékesítenek.

A dokumentumsorozat érdekessége (természetesen a fantasztikus autók látványa mellett), hogy itt megismerhetjük minden egyes klasszikus történetét is – hiszen minden példánynak van múltja, nem is akármilyen! Mindezt megkoronázza a forgatási környezet: a család a lenyűgöző patakjairól és kedves nádfedeles házikóiról ismert, festői Thornton-le-Daleben éli mindennapjait, és ők tették a helységet a klasszikus autók vásárlóinak célállomásává, akik ma már a világ minden pontjáról képesek ebbe a faluba utazni.

A népszerű sorozat legújabb évada 2022. augusztus 12-én (pénteken) 20 órakor dupla premierrel érkezik a Viasat Explore-ra. Íme egy kis ízelítő:

Forrás és fotók: Schiscom

(Ezt a cikket 23 alkalommal tekintették meg.)

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók letiltásával.