Meghalt egy kamionsofőr az M1-esen történt balesetben

Meghalt egy kamionsofőr az M1-es autópályán csütörtök délelőtt történt balesetben.

Zsámbék, 2022. július 28. Összeroncsolódott kamion az M1-es autópálya Budapest felé vezetõ oldalán 2022. július 28-án. A teherjármû egy másik kamionnal ütközött a zsámbéki pihenõhelynél. Az egyik jármû sofõrje meghalt. MTI/Mihádák Zoltán

Meghalt egy kamionsofőr az M1-es autópályán csütörtök délelőtt történt balesetben – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Összeroncsolódott kamion az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán 2022. július 28-án. A teherjármű egy másik kamionnal ütközött a zsámbéki pihenőhelynél. Az egyik jármű sofőrje meghalt. MTI/Mihádák Zoltán

A balesetben két kamion ütközött a Budapest felé vezető oldalon, a zsámbéki pihenőhelynél, az autópálya főváros felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták.

Az Útinform délután azt közölte: Budapest felé a 28-as kilométernél, a baleset helyszínén megnyitották a belső sávot, továbbá elindulhattak a járművek a bicskei kijáratnál is, így ott már nem terelik ki a forgalmat az 1-es főút felé. A torlódás továbbra is több kilométeres, a várakozó járműoszlop Tatabányáig ér.

Forrás: MTI

(Ezt a cikket 339 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!