Hírek Kishaszonjárművek MAN Márkahírek Szerviz Volkswagen

Már Volkswagen kishaszonjárműveket is kiszolgál az MAN fóti márkaszervize

Már a Volkswagen Haszonjárművek összes típusának teljes körű javításával, karbantartásával és alkatrészellátásával is foglalkozik az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. fóti márkaszervize. Ez nemcsak hazánkban, hanem európai szinten is egyedülálló az MAN hálózatában.

Az ünnepélyes kézfogással hivatalosan is megindult az együttműködés: balról Német Balázs, a Porsche Hungaria Kft. ügyvezető igazgatója, jobbról Martin Strier, az MAN Kft. ügyvezető igazgatója. Forrás: MAN Truck & Bus

Április 28-án egy ünnepélyes megnyitó rendezvény keretében hivatalosan is megkezdődött a Volkswagen kishaszonjárművek teljes körű szervizkiszolgálása az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. fóti telephelyén.

„Fóti kirendeltségünk kiemelt feladata az MAN TGE kishaszonjárművek értékesítése és szervizelése. Műhelyének három állását kifejezetten erre a típusra rendeztük be, ebből kettő csápos emelővel is felszerelt, ezenkívül megfelelő szaktudással és tapasztalattal is rendelkezünk a kishaszonjárművek szervizeléséhez. Mivel a Volkswagen Crafter és az MAN TGE ugyanazon a gyártósoron készül, a szinergiák és a jelentős piaci potenciál alapján a Volkswagen Haszonjárművek márka felé fordult a figyelmünk, hogy jobban kihasználhassuk szervizünk kapacitását” – kezdte Takáts György, az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. vevőszolgálati vezetője.

Három műhelyállás és kiválóan képzett szakembergárda várja a kishaszonjárműveket. Forrás: MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft.

Többletszolgáltatások az ügyfeleknek

„A két vállalat számítógépes rendszerének összehangolása jelentette az egyik legnagyobb kihívást, de ezt is megoldottuk, így az év eleji sikeres auditot követően tesztjelleggel megkezdhettük új tevékenységünket. Mostantól pedig hivatalosan is vállaljuk a Volkswagen Caddy, Transporter, Multivan, Crafter és Amarok járművek teljes körű javítását, karbantartását és alkatrészellátását. Sőt, a többletszolgáltatásokat jelentő ServicePlus jogosultságot is megszereztük. Ez többek között a Hozom-Viszem szolgáltatást, a dedikált szerviztanácsadót és szerviztechnikust, a flotta-szerviztanácsadót, a cserejármű biztosítását és a karosszériajavítást foglalja magában. Továbbá az is többletszolgáltatásnak tekinthető, hogy a nehézkategóriás haszonjárművekre is berendezkedett műhelyünk belmagassága lehetővé teszi, hogy a legmagasabb felépítménnyel ellátott kishaszonjárműveket is teljesen felemeljük a szervizműveletek megfelelő elvégzéséhez. Szintén fontos kihangsúlyozni, hogy rövid, akár három napon belüli előjegyzési időkkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. A közeljövőben tervezzük mindezt online időpontfoglalással, 24 órás járműátvétellel és keréktárolással is kiegészíteni” – tette hozzá Takáts György. Amennyiben ez a kísérleti projektként indult tevékenység beváltja a hozzá fűzött reményeket, a későbbiekben az MAN további kirendeltségein is megkezdődhet a Volkswagen kishaszonjárművek hasonló szervizkiszolgálása.

Újabb fontos lépés a Volkswagen Csoport tagjai közötti együttműködés erősítésében. Forrás: MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft.

Forrás: MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft.

(Ezt a cikket 24 alkalommal tekintették meg.)

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók kikapcsolásával!

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro