Balesetek Hírek Közlekedéssel kapcsolatos hírek Rendőrségi hírek

Felborult egy kamion az M4-esen Üllőnél

Az M4-es autóút 25-ös kilométerszelvényében, Üllőnél két kamion, valamint két személyautó ütközött, a baleset miatt mindkét irányban óriási a torlódás – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök délelőtt a rendőrség honlapján.

Tűzoltók egy felborult kamionnál az M4-es autóúton, Üllő közelében, ahol több jármű ütközött 2022. április 14-én. MTI/Mihádák Zoltán

A reggel 8 órakor történt ütközés miatt mindkét irányban sávokat zártak le, ezért a rendőrség arra kéri a közlekedőket, hogy lehetőség szerint kerüljék el az érintett útszakaszt.

Előzőleg a katasztrófavédelem a honlapján számolt be arról, hogy a baleset következtében az egyik kamion felborult. A fővárosi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is a helyszínre érkeztek, a műszaki mentési munkálatokhoz a fővárosi egységek daruja is elindult.

Tűzoltók kerekeire állítanak egy felborult kamiont az M4-es autóúton, Üllő közelében, ahol több jármű ütközött 2022. április 14-én. MTI/Mihádák Zoltán

Az MTI információi szerint a balesetben senki sem sérült meg.

Forrás: MTI

(Ezt a cikket 258 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!