Aktuális Hírek Kiemelt hírek Szállítmányozás Szervezetek hírei Vezércikk

Az orosz-ukrán konfliktus ellenére folyamatos a munka a Waberer’s-nél

A Waberer’s cégcsoport együttérzéssel kíséri figyelemmel az Ukrajnát érintő sajnálatos eseményeket.

Illusztráció – Fotó: Karsai Attila – hungarokamion.hu

A társaság üzleti tevékenységére az orosz-ukrán konfliktus jelenleg nincs hatással, mivel ezen régiók nem szerepelnek a vállalat üzleti fókuszában, így bevételi kockázatot sem jelentenek a számukra. Ugyanez elmondható a tovább dráguló üzemanyagárak kapcsán is, hiszen az üzemanyag klauzuláknak köszönhetően ezen emelkedéseknek sincs hatása a működésre. Ugyanakkor a cégcsoport – különböző operációs területein – foglalkoztat ukrán kollégákat, többe között nemzetközi áruszállítási feladatok ellátásán, illetve raktári területeken. Velük a társaság folyamatosan tartja a kapcsolatot és maximálisan igyekszik támogatni őket döntéseikben – eddig mindössze néhány fő jelezte, hogy hazautazna a családjához.

A cégcsoport továbbá támogatást biztosít azon ukrán kollégáinak, akik a családjaikat szeretnék Magyarországra juttatni és ehhez szállásra van szükségük.

Az ukrán kollégák helyzete ugyanakkor továbbra is kiszámíthatatlan, és nem lehet megjósolni, hogy a későbbiekben milyen nehézségekkel kell szembenézni, mind nekik, mind a vállalatnak.

A Waberer’s a kialakult helyzetre való tekintettel aktív logisztikai támogatást nyújt a segélyszállítmányok eljuttatásában a segélyszervezetek részére.

Forrás: Waberer’s

Illusztrációs kiemelt kép: Karsai Attila – hungarokamion.hu

(Ezt a cikket 150 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock