Aktuális Hírek Iveco Kiemelt hírek Márkahírek Vezércikk

Újabb siker: az IVECO T-WAY nyerte el a rangos Német Dizájndíjat

Rangos kitüntetést, a Német Formatervezési Tanács „Kiváló Terméktervezés” („Excellent Product Design”) díját nyerte el az IVECO T-WAY sorozat a haszonjárművek kategóriájában. A legszélsőségesebb terepes alkalmazások során is robusztus és megbízható konstrukció jegyében született modellcsalád az IVECO nehézkategóriájú kínálatának legkeményebb tagja. A típus az új IVECO WAY modellpalettát és a márka génjeit jellemző alapvető dizájnelemeket sorakoztatja fel.

Forrás: Iveco – Danube Truck Magyarország Kft.

Tekintélyes díjat, a 2022-es Német Dizájndíjak (German Design Awards) „Kiváló Terméktervezés” („Excellent Product Design”) címét hódította el az IVECO T-WAY a haszonjárművek kategóriájában. A Német Dizájndíj minden iparágra kiterjedően a formatervezői szakma egyik legrangosabb elismerésének számít. A kitüntetést a Német Formatervezési Tanács (Rat für Formgebung) ítéli oda, amely a világ egyik legelismertebb szaktekintélyének számít a dizájn szakterületéhez kapcsolódó kommunikáció és márkamenedzsment tekintetében. Az IVECO T-WAY sorozatát a 10 országból érkezett, s a formatervezés, az üzleti élet és a tudomány területeit képviselő összesen 37 neves dizájnszakértő alkotta zsűri választotta ki a díjra.

A Német Dizájndíj a „Hogyan gondolkodnak a formatervezők” („How Designers Think”) mottóval ünnepli tizedik évfordulóját. Az eseményen arra fordítottak különös figyelmet, milyen sokféle módon találhatnak választ a formatervezők a mind összetettebb kérdésekre – az új digitális technológiáktól a klímasemleges gyártásig. Tökéletesen érvényes mindez az IVECO T-WAY termékcsaládra is, amely a legszélsőségesebb terepes alkalmazások során is robusztus és megbízható konstrukcióként az IVECO nehézkategóriájú kínálatának legkeményebb tagja.

Az IVECO T-WAY dizájnja nagy hangsúlyt fektet az IVECO WAY termékcsalád főbb elemeinek e specifikus, terepes alkalmazások szerinti megfogalmazására. Eleve kitűnik masszív, mégis stílusos külső formavilágával, amelyben a fülke és az alváz esztétikus arányai a robusztus, teljes egészében fém lökhárítóval közösen sugároznak erőt és magabiztosságot. Mindezt a vezető kényelmére és biztonságára összpontosító beltér egészíti ki, kiváló ergonómia, integrált technikák és fejlett hálózati kapcsolatok mentén. Minden részletet a terepes alkalmazások során nyújtott legmagasabb fokú funkcionalitás jegyében alakítottak ki. A teljes formatervet olyan elemek jellemzik, mint például a jellegzetes és rendkívül részeletesen kidolgozott hűtőrácsot uraló büszke embléma, valamint a fényszórók jellegzetes alakja. Ezek mind az IVECO génjeit idéző stílusjegyek.

Marco Armigliato, a CNH Industrial stratégiai formatervezési részlegétől így nyilatkozott: „Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy ilyen tekintélyes díjban részesült az IVECO T-WAY. Szintén jellemző rá az a járművezetőre összpontosító kialakítás, amit a sofőrközösség körében nagyon gyorsan népszerűvé vált, új IVECO WAY nehézkategóriás termékcsaládunkkal vezettünk be. Olyan formaterv, amely ambiciózusan emeli tovább a mércét a robusztus, megbízható, gazdaságos és vezetőközpontú konstrukciók terén, mégpedig igencsak stílusosan!”

Forrás: Iveco – Danube Truck Magyarország Kft.

(Ezt a cikket 42 alkalommal tekintették meg.)

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók kikapcsolásával!

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro