Balesetek Hírek Katasztrófavédelem Közlekedéssel kapcsolatos hírek Rendőrségi hírek

Meggylé ömlött az M3-as autópályára Mogyoródnál, részben lezárták a sztrádát

Átszakította a szalagkorlátot és felborult a vontatmánya egy meggylevet szállító kamionnak az M3-as autópályán Mogyoródnál, a 200 literes hordókban szállított gyümölcslé mindkét irányban elárasztotta az úttestet – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. A rendőrség tájékoztatása szerint a sztrádát Budapest felé teljes szélességében lezárták, Vásárosnamény felé csak a leállósáv járható.

Meggylevet szállító kamion az M3-as autópályán Mogyoródnál, miután átszakította a szalagkorlátot és felborult a vontatmánya 2021. augusztus 31-én. – MTI/Mihádák Zoltán

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a teherautóban, amely Budapest felé tartott, ketten utaztak. A helyszínre a gödöllői hivatásos tűzoltókat riasztották. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján kedd este közölte: az egyelőre tisztázatlan körülmények közt történt balesetben a járművezető sérült meg. A járműszerelvény rakománya a pályatestre borult, de az ellenkező oldalra is jutott belőle.

A balesetben a jármű vezetője megsérült. – MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrség azt javasolja, hogy aki teheti, válasszon másik útvonalat. Az Útinform oldalán szintén azt írják: az M0-s autóút és Gödöllő között közlekedők válasszák a 3-as főutat, vagy az M31-es autópályát.

Forrás: MTI

(Ezt a cikket 167 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók kikapcsolásával!

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!