Balesetek Hírek Rendőrségi hírek

Nagylakon fogták el a török sofőrt, aki kamionjával nekiütközött a soroksári HÉV-nek

A rendőrök a nagylaki határátkelőhelyen fogták el azt a török állampolgárt, aki kamionjával nekiütközött egy HÉV-szerelvénynek Soroksáron – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon.

Sérült HÉV motorkocsi és szétszóródott üdítők a főváros XXIII. kerületében a Grassalkovich út és Helsinki út találkozásánál lévő vasúti átjárónál, ahol a jármű és egy üdítőt szállító kamion összeütközött 2021. augusztus 26-án. A balesetben egy ember megsérült; a kamionsofőr elmenekült a helyszínről. MTI/Lakatos Péter

A közlemény szerint csütörtök 8 óra 10 perc körül Budapest XXIII. kerületében, a Helsinki úton egy kamion összeütközött a HÉV-vel. A szerelvény három utasa könnyebben megsérült, a teherautó rakománya pedig az útra szóródott.

Tűzoltók szétszóródott üdítőket pakolnak a sérült HÉV motorkocsi mellett a fõváros XXIII. kerületében a Grassalkovich út és Helsinki út találkozásánál lévő vasúti átjárónál, ahol a jármû és egy üdítõt szállító kamion összeütközött 2021. augusztus 26-án. MTI/Lakatos Péter

A kamiont vezető 49 éves török állampolgárságú férfi a balesetet követően elmenekült, és megpróbálta az országot elhagyni. A nagylaki határrendészek a férfit a határátkelőhelyen csütörtök este elfogták, és visszavitték Budapestre.

Sérült HÉV motorkocsi és szétszóródott üdítők a főváros XXIII. kerületében a Grassalkovich út és Helsinki út találkozásánál lévő vasúti átjárónál, ahol a jármű és egy üdítőt szállító kamion összeütközött 2021. augusztus 26-án. MTI/Lakatos Péter

A férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei őrizetbe vették, és közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Forrás: MTI

(Ezt a cikket 175 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen-biztos kézzel!

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!