Ajánlatok Aktuális Hírek Kiemelt hírek Munkavállalás Sofőrök Vezércikk

Ismerje meg a legmodernebb sofőr állásportált: célkeresztben a Driveral

Sofőrként állást keres? Vállalkozásának sofőrre van szüksége? Ha legalább az egyik kérdésre igen a válasz, a legjobb helyen jár.

A Driveral, Magyarország legnépszerűbb sofőr állás weboldala, amely 2020 nyarán nyitotta meg kapuit azon sofőrök számára, akik szeretnének elhelyezkedni, illetve olyan cégek részére, akik megoldást keresnek rövid vagy hosszútávú logisztikai feladatok ellátására. Mindezt úgy, hogy nincs szükség felesleges ügyintézésre, rengeteg adminisztrációra. Gyors és hatékony. Ebben segít a Driveral.

Egész Európát átfogó, hat nyelven elérhető, rendkívül felhasználóbarát weboldal teszi még gördülékenyebbé a folyamatot, hogy mindenki megtalálja számításait, aki ellátogat az oldalra. A regisztráció ingyenes, csupán néhány kattintás és már böngészhet is a több mint 8000 regisztrált sofőr, illetve közel 300 cég álláslehetőségei között. Ügyfélszolgálatunkhoz online, illetve telefonon is bizalommal fordulhat, ahol magyar, német, angol, illetve román nyelven segítenek kollégáink.

Ha sofőr és állást keres…

Ki szeretne fizetni azért, hogy munkát találjon? A Driveral weboldalán ezen nem is kell gondolkodnia, hiszen a sofőröknek a regisztráció ingyenes és az is marad. Regisztráció után már böngészhet is a számtalan sofőr álláslehetőség között, amelyet egyedi igényei szerint szűrhet, hogy megtalálja számára a legmegfelelőbbet. A weboldal rendkívül felhasználóbarát, nem kell tartania attól, hogy különösebb informatikai tudásra lesz szüksége ahhoz, hogy megtalálja álmai munkáját. Annak érdekében, hogy egyedi igényeit felmérjük, a regisztráció során kitölthet egy kérdőívet, így csak azon álláslehetőségek kerülnek keresési listájára, amelyek megfelelnek az ön által megadott kritériumoknak. A szűrést követő számtalan álláslehetőség mellett korábbi jelentkezéseit is tároljuk, státuszukat folyamatosan ellenőrizheti, ezzel tovább egyszerűsítve a folyamatot.  A megfelelő önéletrajz összeállításának nehézségeiről sem feledkezünk meg, a Driveral ebben is segítségére lesz. A regisztráció során kitöltött kérdőív automatikusan generál önnek egy egyedi önéletrajzot, amely, mint tudjuk, minden álláskereső számára elengedhetetlen. Weboldalunk rendelkezik chatfunkcióval is, amelynek köszönhetően azonnal felveheti a kapcsolatot azon céggel, amely az ön számára megfelelő álláslehetőséget kínál.

Mire vár még? Regisztráljon még ma!

Ha cégének sofőrre van szüksége…

Megfelelő munkavállalót találni velünk igazán egyszerű, hisz egész Európában jelen vagyunk, adatállományunk rendkívül széleskörű, weboldalunk átlátható, így az ön dolga gyerekjáték lesz. Teendője csak annyi, hogy egy egyszerű regisztrációt követően ismerkedjen meg a Driveral felületével egy ingyenes próbaidőszak keretein belül. Ezt követően kiválaszthatja csomagjaink közül, számára legmegfelelőbbet, hogy jövendőbeli munkavállalóját minél gyorsabban és egyszerűbben megtalálja. Ezt segítik a weboldalon található szűrők, amelyek beállításaival csak az ön által keresett jelöltek kerülnek listázásra. Premium csomagunknak köszönhetően ezen keresési beállítások automatikusan megtörténnek hirdetése alapján, ezzel is leegyszerűsítve feladatait. Megfelelő jelölt esetén nem kell várnia, felesleges köröket futnia, hiszen online chatfelületünk segítségével azonnal kapcsolatba léphetnek annak érdekében, hogy minél előbb megkezdhessék a közös együttműködést. Ha mégis kérdése lenne, esetleg akadályba ütközne, ügyfélszolgálatunk a segítségére lesz akár online, akár telefonon. Nyelvi nehézségektől sem kell tartania, hiszen magyar, angol, német és román nyelven is a rendelkezésére állunk.

Hirdessen nálunk, regisztráljon most, hogy megüresedett pozícióit minél előbb betölthesse!

Driveral Magyarország

(Ezt a cikket 190 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock