Ajánlatok Aktuális Egyéb Hírek Kiemelt hírek Vezércikk

Mobilgarázs – gyors és olcsó megoldás az autód védelmére (x)

Mindenkinek fontos, hogy autóját biztonságban tudja. Nem csak a műszaki részek kifogástalan működésére figyelünk, hanem fontos autónk megjelenése is fontos. Az időjárás viszontagságai azonban nem kímélik az autót. A téli hideg, vagy éppen a nyári hőség, jégeső, madarak is képesek kárt okozni autónkban kívül belül egyaránt. Ha neked sincs még garázsod és az udvaron, vagy az utcán parkolsz, gyors, olcsó és esztétikus megoldást jelenthet számodra is egy mobilgarázs.

Mobil garázs előnyei

Egy garázs építése a hagyományos igen időigényes, és ráadásul drága folyamat. Be kell jelenteni az építkezést, részt kell venni az építésügyi bürokráciában, ügyelni a telek beépíthetőségére, és keresni egy mestert, aki megépíti neked. A legtöbb kőműves hosszú hónapok után tud csak nekilátni elkészíteni a garázst, mely a száradási időket is figyelembe véve további heteket vesz igénybe. Az építőanyagok ára is folyamatosan emelkedik, így mire az autódat fedél alatt tudhatod egy csomó időt és pénzt kidobsz az ablakon.

Mindezt megspórolhatod, ha úgy döntesz, hogy a mobilgarázst választod az autód védelmére. Nem kell hozzá építési engedély, nincs szükség kőművesre, és nagyon rövid idő alatt el is készül. Ráadásul nem csak, hogy gyors és praktikus, de szigetelhető is, így a hőmérséklet ingadozástól is megvédi az autód. A megjelenésétől sem kell tartanod, többféle színben és formában is kérheted, így akár fahatású mobilgarázs is kérhető.

mobilgarázs típusok között megtalálod az egy autó és a két autó számára is megfelelő méretet, és akár féltetős megoldással is kérheted, ha közvetlenül a ház mellé szeretnéd építeni. A kapu lehet kétszárnyú vagy billenő is, rajtad áll, hogy melyiket szeretnéd. Bármekkora méretet is válassz, biztosan kényelmesen ki- és beszállhatsz majd az autódba a garázsban, és marad hely még néhány holmi biztonságos tárolására is.

Mit kell tudni a mobilgarázs telepítéséről?

A mobilgarázs telepítése nagyon gyorsan történik. A garázs mindössze 2-5 hét alatt elkészül, ráadásul ingyen viszik házhoz és az összeszerelésében is segítséget kapsz, amiért szintén nem kell külön fizetni.

Neked mindössze annyi dolgod van, hogy mire kiszállítják egy jó mobilgarázs alap elkészítéséről és a mobilgarázs lerögzítéséről mindenképpen gondoskodj. Ha szeretnéd, ezt is elvégzik helyetted szállításkor.  A garázs biztonságos rögzítéséhez nem feltétlenül muszáj a teljes padlót lebetonozni, elég egy-egy járólapot letenni a szükséges helyekre, de ha igazán jó megoldást akarsz, érdemes az egész alját kibetonozni.

Általában nem kell hozzá építési engedély (ezt mindig az adott önkormányzatnál meg kell kérdezni), nincs szükség kőművesre, és nagyon rövid idő alatt el is készül.

A mobilgarázs egy remek lehetőség arra, hogy megvédd az autódat, és biztonságban tárolhasd. Gyors, esztétikus, olcsó és praktikus megoldás. Ha garázsépítés előtt állsz, mindenképpen gondold át!

(x) – fizetett pr-cikk

whitpress

 

(Ezt a cikket 129 alkalommal tekintették meg.)