Aktuális Hírek Járműpiac Kiemelt hírek Márkahírek Vezércikk Volvo

A Volvo Trucks új felületet vezet be Európában a használt járművek online értékesítéséhez

A Volvo teherautót vásárolni vágyók mostantól Európában a Volvo Selected weboldalon (magyar nyelven: www.volvoselected.com/hu) keresztül is kiválaszthatják következő használt Volvo járművüket. A Volvo Trucks által üzemeltetett honlapon keresztül megrendelt teherautókat a világ bármely pontjára kiszállítják. Az oldalon a használt járművek mellett az azokhoz tartozó szolgáltatások széles köre is elérhető: a rugalmas finanszírozási megoldásoktól a szervizszerződésen át a hajtáslánc garanciáig.

A Volvo Trucks célja, hogy vásárlói könnyen és gyorsan megtalálják a nekik megfelelő teherautót. Forrás: Volvo Trucks

A Volvo Trucks évente körülbelül 15-20 ezer használt teherautót ad el világszerte. A Volvo Selected weboldal létrehozásával a svéd gyártó célja, hogy ügyfelei könnyen és gyorsan megtalálják a számukra megfelelő, és garantáltan minden szükséges ellenőrzésen átesett használt járművet. Az új honlap kezdetben Európában érhető el, 20 különböző nyelven. Az érdeklődők a weblapon a szűrők (például a jármű típusa és a tengelykonfiguráció) segítségével könnyedén megtalálhatják a felhasználási céljukhoz legmegfelelőbb használt gépjárművet.

“A teherautók vásárlása egyre inkább az online térbe terelődik, és az országhatárokon is átível. A Volvo Selected weboldallal a vásárlók nem csak időt spórolnak, de afelől is teljesen nyugodtak lehetnek, hogy olyan kereskedőtől vásárolnak, aki kívül-belül ismeri a kiszemelt járművet” – mondja Micke Rydbeck, a Volvo Trucks használt járművekért felelős igazgatója. 

A kiválasztott teherautó a legközelebbi Volvo Trucks márkakereskedésben is átvehető, de a helyi és regionális export szabályok függvényében az ügyfélhez történő szállítás is megoldható.

Forrás: Volvo Trucks

“A vásárlók a különböző piacokra és üzleti igényekre kifejlesztett szervizszerződéseket is megköthetik a Volvo Selected weboldalon keresztül. Amennyiben pedig Volvo Selected Pro minősítésű járművet választanak, egyéves nemzetközi hajtáslánc garanciát, és teljes szerviztörténetet tartalmazó dokumentációt is nyújtunk a jármű mellé” – teszi hozzá Micke Rydbeck.

A Volvo Selected weboldalon a Volvo Pénzügyi Szolgáltatásainak (Volvo Financial Services – VFS) segítségével a finanszírozási igényekre is megoldást találhat a vásárló, aki a saját piacán érvényes kamatláb alapján kiszámíthatja becsült havi költségeit is.

Forrás: Volvo Trucks

A magyar piacon érvényes vásárlási és finanszírozási lehetőségekről kérjük, érdeklődjön márkaszervizeinkben vagy értékesítő kollégáinknál.

www.volvoselected.com/hu

Forrás: Volvo Trucks

(Ezt a cikket 68 alkalommal tekintették meg.)