Ajánlatok Hírek Kiemelt hírek Pótkocsi Vezércikk

Az innovatív szállítási megoldások jobbá teszik a világot

A Grünwald LLC egy modern gépgyártó üzem, amely Oroszország legnyugatibb régiójában található – Kalinyingrád városában, Lengyelország határán. Félpótkocsik és tehergépjármű utánfutók gyártója, amelynek fontos küldetése a modern világ számára közelebb hozni az országokat és társadalmakat egymáshoz, az áruk és szolgáltatások elérhetőbbé tételével, az emberek és a közösségek egyesítése az innovatív közlekedési megoldások terjesztése révén.

Fotó: Grünwald LLC

A Grünwald LLC a márka 2007-es alapítása óta a mai napig megoldásokat hoz létre az építőipar számára, ahol a Grünwald billenős berendezés segítségével minden nap új utakat építenek és javítják a meglévő utakat, hogy az emberek gyorsan és biztonságosan közlekedhessenek. A Grünwald konténerszállítók intermodális szállítást biztosítanak, így a világ különböző pontjairól érkező áruk mindenki számára elérhetőbbé válnak, erősítve a globális kereskedelmi forgalmat.

A Grünwald félpótkocsik zavartalan életfenntartást nyújtanak a közösségnek azáltal, hogy élelmiszereket, gyógyszereket, ruházatot és sok más árut szállítanak terjesztési pontjaikra.

Az európai piac és az Európai Unió országai közelsége számos olyan elvet diktált, amelyek a Társaság és a Grünwald márka számára alapvetővé váltak. Törekvés a kiváló minőségre, a géptervezésre, különös figyelmet fordítva a részletekre, a fejlett gyártási szabványokra, termékeink maximális hatékonyságára és biztonságára. A Grünwald LLC. által gyártott technikai eszközök minősége teljes mértékben megfelel az európai fuvarozók elvárásainak.

Fotó: Grünwald LLC

A modern orosz gépgyár vezető szerepre törekszik a haszongépjárművek területén. Ma a Grünwald modellcsalád több mint 30 félpótkocsi-modellt tartalmaz a legkülönbözőbb szállítási feladatok elvégzésére – az építőipari szállítástól a mezőgazdasági termékek szállításáig, a tengeri konténerek átrakásától a tartálykonténerek mozgatásán át a szállítási pontokig. A Grünwald félpótkocsik teljes választéka maximális konfigurációban jelenik meg, a kényelmes és biztonságos munkavégzés érdekében, bármilyen körülmények között.

A vállalat Oroszországban biztosította az európai OEM-gyártók tehergépkocsi alvázra szerelhető  billenős felépítmények megbízható szállítójának státusát. Folyamatosan fejleszti az új utánfutókat és növeli az ellátás mennyiségét. Ma a Grünwald billenős felépítmények széles körben képviseltetik magukat a G7-országok teherautók szinte minden modelljénél, és szinte az összes orosz régióban működnek.

A Grünwald billenős félpótkocsik és konténerszállítók tanúsítvánnyal rendelkeznek, és megfelelnek az európai normák és előírások követelményeinek, ami biztosítja az áruk szabad belépését az Európai Unió minden országának piacára.

A Grünwald LLC állandó célja a csúcstechnológiás és hatékony haszongépjárművek gyártása.  A Grünwald félpótkocsik nagy utat tettek meg az egyes szállítóeszközök minden követelményének való megfelelés érdekében. Mindegyiket egy célra tervezték, hogy a szállító társaság zökkenőmentesen és nyereségesen működhessen.

A Grünwald félpótkocsi-felszerelés Oroszországból származik, de már messze a határain túl – a FÁK országaiban, Észak-Európában és Afrikában – széles körben ismert. A svéd ügyfelek nagy megbecsülésüket és bizalmukat fejezték ki a Grünwald márka iránt, rájuk bízva a billenős félpótkocsik felépítését és ellátását, figyelembe véve a helyi közlekedési és jogi követelményeket.

Fotó: Grünwald LLC

A modern orosz gépgyár soha nem szűnik meg tökéletesíteni termékeit, és alkalmazkodni az új munkakörülményekhez és követelményekhez. A Grünwald félpótkocsik új modelljei folytatják a korábban beállított vektort – egyre könnyebbek, technológiailag fejlettebbek, hatékonyabbak és megbízhatóbbak.

A teljes Grünwald billenős félpótkocsi-sorozat a SSAB svéd konszern Hardox In My Body™ programjának tanúsított tagja. Ez megerősíti a Grünwald márka hírnevét, mint vezető építőipari orosz billenős tehergépkocsi utánfutók, félpótkocsik gyártója. A Hardox In My Body™ a minőség és a bizalom jelképe a piac legjobb termékeivel szemben.

A vállalat hosszú távú partnerséget tart fenn olyan vezető alkatrészgyártókkal, akiknek hírnevét megbízzák a fuvarozók szerte a világon, például a BPW, a SAF, a Wabco, az Ovako, a Hyva, a Binotto, a Michelin. A tanúsított ügyfélszolgálat fejlett hálózata biztosítja a Grünwald termékek hosszú távú, problémamentes és hatékony működését.

Fotó: Grünwald LLC

A Grünwald gépgyár ma egy modern ipari komplexum, gyártásban lévő félpótkocsimodellek széles választékával, és számtalan módosítással és kivitelezéssel. Továbbá a félpótkocsik lehető legrövidebb időn belüli (legfeljebb 6 hét) gyártásának és ellátásának képessége további előnyt jelent az orosz gyártó számára a piacon.

Forrás: Grünwald LLC

(Ezt a cikket 71 alkalommal tekintették meg.)