Hírek Kiemelt hírek Szállítmányozás Vezércikk

Új megbízása van a győri Hödlmayr vállalatnak

Jó hírekkel kezdődött az esztendő a győri székhelyű Hödlmayr Logistics Hungária Kft. számára: nemrégiben sikerült új ügyfélnek megnyerni az Auto Wallis céget. A vállalat Opel-szállításainak egy részét bízta a Hödlmayr szakembereire, az éves volumen 15 ezer gépjármű.

Hödlmayr Győr – Fotó: Hödlmayr ©

A döntésben a legnagyobb szerepet az játszotta, hogy a Hödlmayr képes a háztól-házig történő szállításra. A gyárból a járműveket Győrbe, a Hödlmayr saját tulajdonú raktárába viszik, ahol tárolják és előkészítik őket a további műveletekre. Innen történik meg a gépkocsik szétosztása és kiszállítása a magyarországi megrendelőkhöz éppen úgy, mint Horvátországba, Szlovéniába vagy Bosznia és Hercegovina területére.

„Létrehoztuk tevékenységünk második fontos területét: a gépjárművekhez kapcsolódó előkészítő szolgáltatásokat. Ebben a tekintetben vállalatunk a gépjárműgyártók és kereskedők közötti láncszemként működik, az általunk elvégzett munkálatok hozzáadott értéke megjelenik az autókereskedők kínálatában. Főleg ezzel a plusz szolgáltatással sikerül megszereznünk a megbízást” – mondta Iván György, a magyarországi Hödlmayr ügyvezetője.

A Hödlmayr korábban közvetlenül az Opel számára is dolgozott, így az Auto Wallisnál is jól ismerték már. „A bizalmat kemény munkával lehet csak kiérdemelni, és jól látszik, hogy ez volt a döntő tényező. Az ügyfelek meggyőzése során a megbízhatóság és a rugalmasság a siker legfontosabb két kritériuma” – emelte ki Iván György.

Fotó: Hödlmayr ©

„A Wallis Automotive Europe számára nagy előrelépés, hogy átvehettük az Opel márkát négy országban. Döntésünk alapjául az szolgált, hogy immár több mint húsz éve működünk együtt a Höldmayr Hungária Logistics Kft.-vel, így bátran szervezzük ki teljes logisztikánkat egy ilyen megbízható partnerhez” – hangsúlyozat Domina Imre, a Wallis Automotive Europe Ltd. logisztikai vezetője.


Hödlmayr Hungária Logistics Kft.

A Hödlmayr Hungária Logistics Kft. a Hödlmayr International AG száz százalékos tulajdonában lévő magyar leányvállalat. A 257 főt foglalkoztató cég a gépjármű-logisztikai ágazat egyik legnagyobb munkaadója Magyarországon. Győri telephelyén 400 ezer négyzetméteres, 13.300 jármű tárolására alkalmas raktárkapacitással rendelkezik, járműflottája 65 speciális autószállító járműből áll. A magyar vállalat árbevétele 2019-ban 53 millió eurót tett ki.

Forrás: Hödlmayr Hungária Logistics Kft. – Live PR

(Ezt a cikket 73 alkalommal tekintették meg.)