Hírek Navigáció

Elhunyt Borza György vagy ahogy mindenki ismerte: NaviGyurci

Sajnos, ismét egy nagyszerű emberrel lettünk kevesebbek. A mai napon értesültem kedvenc navigációs oldalunkon, hogy Gyurci már nincs köztünk. Borza György, a navigyurci.hu oldal alapítója nemrég alul maradt a koronavírussal való küzdelemben.

Borza György – Navi Gyurci

A mai napon szomorú hírt olvashattunk a navigyurci.hu oldalon: Búcsúzunk Gyurcitól

Szomorú szívvel tudatom veletek, a Navigyurci oldal hűséges közönségével, hogy Gyurci 2021. április 9-én reggel alulmaradt a koronavírussal szembeni küzdelemben. Két hetet töltött kórházban, a lehető legjobb ellátást kapta, az orvosok és az ápolók mindent megtettek, de végül a betegség volt az erősebb. Augusztusban lett volna 59 éves. – írta Zsolto (Gyurci öccse és az oldal társszerzője).

Gyurci nagy szerepet vállalt a navigációs eszközök és szoftverek hazai elterjedésének elősegítésében, oldalán rendszeresen jelentek meg a kamionos készülékeket bemutató írásai is. Navigyurci fogalommá vált a navigáció terén hazánkban, amely köré népes közösség csatlakozott, többek között nagyon sok sofőrnek is Ő jelentette az elsődleges navigációs hírforrást.

Sajnos személyesen nem ismertem Gyurcit, csupán telefonon és e-mailben volt kapcsolatunk, de a hungarokamion.hu oldalon is gyakran támaszkodtunk Gyurci híreire, információira.

Gyurci! Navigálj békében az égi utakon! Emléked megőrizzük!

Karsai Attila – hungarokamion.hu

(Ezt a cikket 95 alkalommal tekintették meg.)