Aktuális Hírek Játék, Szimulátor Kiemelt hírek Márkahírek Renault Vezércikk

Április 6-tól elérhető a Renault Trucks TCK EVOLUTION 2021 a népszerű Euro Truck Simulator 2-ben

2021-ben a Renault Trucks a távolsági (T) és az építőipari (C és K) járműveit fejleszti a kényelem, a biztonság és a termelékenység szempontjából. A nehézgépjármű-szektorban a francia gyártó először mutatja be teherautóit az Euro Truck Simulator 2 játékban, amellyel virtuális vezetési élményt kínál.

Forrás: Renault Trucks

A Renault Trucks új, innovatív és interaktív élményt kínál rajongóinak. 2021. április 6-án a gyártó bemutatja a Renault Trucks T 2021-es fejlesztéseit az Euro Truck Simulator 2-ben, a teherautó-vezetési szimulációs játékban. A külső kialakítást, a vezetési helyzetet és a fülke elrendezését tovább fejlesztették, amelyet kipróbálhatunk a játékban.

A Renault Trucks 2013 óta a legszélesebb körű fejlődése

2021-ben a Renault Trucks korszerűsíti távolsági (T) és építőipari (C és K) járműveit. Ez a legszélesebb körű fejlesztés a gyártó 2013-as teljes sorozatának átalakítása óta.

A járművezetők jóléte érdekében a Renault Trucks jelentős fejlesztéseket hajtott végre mind a vezetési kényelem, mind a fedélzeti kényelem tekintetében. A sofőrök és a többi közlekedő magas szintű biztonsága szintén központi szerepet játszott a Renault Trucks T, C és K sorozat fejlesztésében. Az ügyfelek számára a jármű termelékenysége is javult, egyre alacsonyabb az üzemanyag-fogyasztás és a CO 2 -kibocsátás, valamint nő a járművek rendelkezésre állása, elsősorban a kapcsolódó Predict prediktív karbantartási szerződéseknek köszönhetően.

Forrás: Renault Trucks

Üljön be most egy Renault Trucks T 2021 volánja mögé!

2021. április 6-án helyet foglalhat a Renault Trucks T és T High 2021 fülkéjében, kipróbálhatja a vezetőfülke új ergonómiáját, és megtapasztalhatja a teherautó belsejét, városi területeken, regionális utakon vagy autópályákon. Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy bejelentkezik az Euro Truck Simulator 2 PC-s játékba, amelyet világszerte több mint 9 millióan élveznek, vagy megoszthatja más játékosok vezetési élményeit a #renaulttrucksevolution hashtag használatával a közösségi hálózatokon.

Ezenkívül 2021. március 29-től az Euro Truck Simulator 2 játékközösség a Renault Trucks T 2021-et vörös fátyol alá rejtve látja majd a játékban a Renault Trucks márkakereskedések előtt. A fátyol lehúzására várva a Renault Trucks versenyeket kínál közösségi hálózataiban, számos díjat elnyerhet a #renaulttrucksevolutioniscoming hashtag-en keresztül.

Gyakorlati információk– Játssz az Euro Truck Simulator 2 játékkal : hogyan kell játszani

2021 április 6-án, 18:00 (CET) és 17:00 óra brit idő szerint –   az SCS Software Twitch oldalán: egy élő Renault Trucks T 2021 tesztvezetés és egy élő találkozó Paul Daintree-vel, a Renault Trucks tervezési igazgatójával.

Forrás: Renault Trucks

(Ezt a cikket 102 alkalommal tekintették meg.)