Balesetek Hírek Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek

Megsérült egy veszélyes anyagot szállító kamion egyik tartálya az M0-son Halászteleknél

Megsérült egy veszélyes anyagot szállító kamion egyik tartálya az M0-s autóúton Halászteleknél kedden délután. Az érintett szakaszt lezárták – tájékoztatta Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. Az Útinform honlapja szerint jelentős torlódás alakult ki.

Tűzoltók dolgoznak egy veszélyes anyagot szállító kamion mellett az M0-s autóúton Halászteleknél 2021. március 23-án, miután a jármű egyik tartálya megsérült. MTI/Mihádák Zoltán

Csámpai Attila elmondta: a kamion egyik tartálya vélhetően megrepedt és elkezdett szivárogni. Amikor a sofőr ezt észlelte, félreállt a járművel. A katasztrófavédelem mobil laborja jelenleg is méréseket végez a helyszínen. A munkálatok idejére az érintett szakaszt az M1-es autópálya felé vezető oldalon lezárták – tette hozzá.

Az M0 autóút érintett szakaszát a munkálatok idejére lezárták, jelentős torlódás alakult ki. MTI/Mihádák Zoltán

Az Útinform azt írta: a 17-es kilométernél a Szigethalom-Tököl lehajtónál leterelik a forgalmat, visszatérni Halászteleknél lehet. A kiterelés előtt a torlódás 6-7 kilométeres, 1 órás az időveszteség. Aki teheti a fővároson keresztül kerüljön – tették hozzá.

Forrás: MTI

(Ezt a cikket 117 alkalommal tekintették meg.)

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók kikapcsolásával!

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!