Balesetek Hírek Közlekedéssel kapcsolatos hírek

Halálos baleset történt Ecser közelében

A helyszínen meghalt az a 66 éves nő, aki kedd reggel autójával frontálisan ütközött egy nyerges vontatóval Ecser közelében.

Ütközésben összetört személygépkocsi Ecser közelében 2021. március 9-én. A 31110-es úton, az autót vezetõ nõ áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött egy kamionnal. A balesetben a 66 éves nõ a helyszínen életét vesztette. MTI/Mihádák Zoltán

Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a baleset reggel fél kilenckor történt a 31110-es úton, a személygépkocsit vezető nő áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött a teherautóval.

Ütközésben összetört kamion Ecser közelében 2021. március 9-én. A 31110-es úton egy autót áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött a kamionnal. A balesetben a személygépkocsit vezetõ 66 éves nõ a helyszínen életét vesztette. MTI/Mihádák Zoltán

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a baleset következtében mindkét gépjármű az árokba csúszott; a helyszín biztosítását és a műszaki mentést a fővárosi tűzoltók végzik.

Forrás: MTI

(Ezt a cikket 201 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!