Egyéb Hírek Logisztika

EZ A NŐNAP MÁS MINT A TÖBBI: IDÉN A WSZL EGYSZERRE KÖSZÖNTI RENDHAGYÓ AJÁNDÉKKAL 775 HÖLGY KOLLÉGÁJÁT ÉS 114 ÜZLETI PARTNERÉT

A nemzetközi nőnap Magyarország piacvezető logisztikai szolgáltatója, a WSZL számára is mindig jó alkalom arra, hogy kifejezze a hölgy kollégák iránti tiszteletet, megbecsülést és köszönetet mondjon munkájukért, idén azonban a vállalat – a rendhagyó helyzetnek megfelelően – különleges ajándékkal készült, amely a dolgozók számára kikapcsolódást jelent, ugyanakkor nemcsak a „hagyományos mindennapok” apró örömeit próbálja életben tartani, de a vendéglátóipari szektort is. 

Varga Dorottya – WSZL Marketing Manager – Fotó: PPH Media

„A nemzetközi nőnap eredetileg a nők egyenjogúságáért való összefogásról, illetve az az iránti tisztelgésről szólt. 2021-ben a WSZL-nél ez a nap még több jelentéstartalmat kapott, bízunk benne, hogy bizonyos értelemben az általános összefogás ünnepévé válik azzal a gesztussal, hogy a korlátozások utáni első „barátnős kávézás” élményével ajándékozzuk meg hölgy kollégáinkat és partnereinket. Mindezzel egyúttal a vendéglátóipar dolgozóit is segítjük, akiknek talán ez a kis odafigyelés is erőt ad a további túlélésekhez” – mondja Varga Dorottya a WSZL marketing vezetője.

Budapesten a Kaffeine Espresso Bár üzleteiben a WSZL 336 hölgy dolgozója és 114 üzleti partnere, Győrben a Segafredo kávézó üzletében 432 hölgy kollégája tudja beváltani ajándék voucherét – a támogatás mértéke több mint 2 millió forint.

„Ez a gesztus a Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. részéről hatalmas segítség a számunkra, nagyon hálásak vagyunk azért, hogy ránk gondoltak” mondta Nagy Dávid, a Kaffeine Espresso Bár tulajdonosa.

Forrás: WSZL (Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft.)

„Én már felnőtt vagyok, de ennek az önzetlen felajánlásnak köszönhetően újra elkezdtem hinni a csodákban” mondta Serfőző Erika, a győri Segafredo Kávézó tulajdonosa.

A WSZL tehát ismét egy jó ügy mellé áll annak reményében is, hogy ez a lépés mindazok számára példaértékű lehet, akiknek bármilyen hasonló lehetőségük van támogatni a válság által leginkább sújtott ágazatok, a vendéglátás és a turizmus szereplőit.

Forrás: WSZL (Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft.)

(Ezt a cikket 24 alkalommal tekintették meg.)