Ajánlatok Aktuális DAF Felszerelés Hírek Kiemelt hírek Márkahírek Vezércikk

Új DAF kiegészítő termékkollekció az új DAF-webáruházban

Vadonatúj kiegészítő termékkollekció egy teljesen megújult webáruházban. A DAF-rajongóknak igazi kényeztetésben lehet részük. Az egyedi kialakítású új DAF-kollekció számos praktikus, stílusos és kiváló minőségű terméket tartalmaz férfiak, nők és gyerekek számára, valamint olyan termékeket is, amelyek szabadidős és üzleti tevékenységekhez egyaránt alkalmasak.

Fotó: DAF

A 2021-es DAF-kollekció vonzó és egyben praktikus ruhadarabokat (például pólókat, pólóingeket, kapucnis pulóvereket, sapkákat, kabátokat és zoknikat), valamint tartozékok széles választékát kínálja, beleértve masszív utazótáskákat, napszemüvegeket, karórákat és a luxus minőségű, strapabíró, bőrből készült DAF-termékcsaládot.

Termékek gyermekek számára és üzleti célokra
A gyermekek számára készült speciális termékek között ruházati cikkek, mókás ablakmatricák, sapkák, ölelni való játékok és kisgyermekeknek való termékek is megtalálhatók. Az üzleti árucikkek választéka többek között jegyzetfüzetekből, tollakból, töltőtartozékokból és vezeték nélküli fülhallgatókból áll.

Fotó: DAF

Méretarányos DAF-modellek
A DAF-webáruház a Tekno és a WSI legalább 18 különböző, méretarányos modelljét kínálja. Az elképesztő részletességű választékban pótkocsik, tehergépkocsik, billenőplatós és alacsony rakfelületű járművek, valamint egy autómentő jármű is megtalálható. Különösen szemet gyönyörködtető a csodálatos részletekkel rendelkező klasszikus DAF A1600 1:50 méretarányú modellje, valamint az XF vontató 1:50 méretarányú, fekete színű limitált kiadása.

A DAF-kollekció már elérhető a www.dafshop.com oldalon, valamint a több mint 1100 hivatalos DAF-márkakereskedőnél és DAF-szervizállomás bármelyikén.

Forrás és kiemelt kép: DAF │ DAF Hungary Kft.

(Ezt a cikket 53 alkalommal tekintették meg.)