Aktuális Bemutatók Hírek Kiemelt hírek MAN Márkahírek Vezércikk

TGX Individual Lion S: az alfaoroszlán lendületet vesz

Újabb hangsúlyos felkiáltójelet tett ki legutóbbi kijelentése végére az MAN Truck & Bus – bemutatta az új tehergépkocsi-generáció új csúcsmodelljét, az exkluzív MAN TGX Individual Lion S kivitelt. Göran Nyberg, az igazgatótanács értékesítésért és marketingért felelős tagja február 11-én a szintén frissen bemutatott YouTube-műsor, az MAN QuickStop keretében rajtoltatta el az MAN Individual részleg által nemesített új zászlóshajót.

MAN TGX Individual Lion S: karbonhatású elemek és vörös részletek hangsúlyozzák ki a markáns formát – Forrás: MAN Truck & Bus

Egyéves születésnapja alkalmából az MAN új tehergépkocsi-generációja új csúcsmodellel, az MAN TGX Individual Lion S változattal bővül. Az új nemzedék minden tagjára jellemző kiemelkedő gazdaságosságon és vezetőközpontúságon felül az MAN Individual által épített MAN TGX Individual Lion S összehasonlíthatatlan exkluzivitást kínál. A sportos megjelenés, valamint az egyedülálló formai és felszereltségi elemek minden kívánságot teljesítenek.

Göran Nyberg, az MAN Truck & Bus SE igazgatótanácsának értékesítésekért és marketingért felelős tagja lenyűgözve mutatta be az új csúcsmodellt az új YouTube-műsorban, az MAN QuickStop első adásában: „Amikor először megláttam a teherautót, libabőrös lettem az izgalomtól. Ez egy markáns, gördülő kinyilatkoztatás! Kívül és belül egyaránt. Fogadok, a járművezetők rendkívül büszkén vezetik majd ezt az MAN tehergépkocsit. Ez egy valódi szépség!”

Erőteljes felkiáltójel: az MAN bemutatja a TGX Individual Lion S exkluzív csúcsmodellt – Forrás: MAN Truck & Bus

Kívülről az MAN formatervezői és az MAN Individual nemesítői által megálmodott MAN TGX Individual Lion S a lökhárítók és a külső visszapillantó tükrök házának karbonhatású elemeivel, valamint számos vörös díszítéssel emeli ki az új tehergépkocsi-generáció markáns formáját. Az erőteljes külső megjelenést további látványos részletek hangsúlyozzák ki: a nemes dizájnú, feketére lakozott hűtőrács a vörös díszítésű krómlécekkel; az opcionális tetőkonzolok LED-technikájú szúrófényekkel, valamint az elülső és oldalsó rudak rozsdamentes acélból; a fekete dizájnú keréktárcsák és az MAN Individual exkluzív napellenzője.

A külső megjelenés exkluzivitása belül erőteljes visszahangra talál a fényűző részletekben. A bőrborítású multifunkciós kormánykerék vörös díszvarrása hangsúlyozza ki az MAN TGX Individual Lion S sportos karakterét. A valódi Alcantara-borítású üléseket vörös steppelés (gyémántmintájú díszvarrás) nemesíti, ehhez igazodnak a kartámaszok és az ajtók belső borítása is. A fejtámlákon vörös oroszlán feszít büszkén. A krómozott küszöbléceket „Lion S” felirat díszíti, a dinamikus összképet a vörös biztonsági övek teszik teljessé.

Exkluzív: valódi Alcantara-borítású ülések vörös steppeléssel, fejtámlák vörös oroszlánnal és vörös biztonsági övek a TGX Individual Lion S fülkéjében – Forrás: MAN Truck & Bus

Az Individual Lion S természetesen a legnagyobb fülkével büszkélkedhet. A kényelmes munkavégzésről a szériafelszereltségként kínált vezetői komfortcsomag gondoskodik, amely prémiumkivitelű üléseket, tágas tartományban állítható kormányt és 12,3 col képátlójú teljesen digitális műszeregységet is tartalmaz. Számos segédrendszer áll készenlétben, hogy a járművezetőt támogassák a munkájában. Ezek között megtalálható a távolságtartó sebességszabályozó a torlódásasszisztenssel, az MAN ComfortSteering elektronikus vezérlésű kormányrásegítés, a sávba visszavezető, a sávváltást és a kanyarodást segítő rendszerek, valamint a távolsági fényszóró automatikus vezérlése. Valódi feltöltődést szolgáló pihenőidőkről gondoskodik az MAN Individual opcionális komfortfelszereltsége tágas hátsófali szekrénnyel a felső ágy helyén, amely akár 1400 liter további tárolóhelyet kínál. Ez igény esetén egy mikrohullámú sütőt és kávéfőzőt tartalmazó konyhaegységgel is felszerelhető. Az otthontól távol is információt és szórakoztatást biztosít az opcionális 22 col képátlójú tévé az oldalfalon, az ágy fölött. A tévénézéshez ideális kiegészítő a kényelmes, eltávolítható nyugágyháttámla.

Azonban az új MAN TGX Individual Lion S nem csupán nemes kialakítású és kényelmes felszereltségű! Az 510–640 lóerős motorjaival a nagymacskák erejéhez illő teljesítménnyel halad az utakon, és így bármely járműflotta méltó alfaoroszlánjává válhat.

Praktikusan kényelmes: az MAN Individual opcionális kényelmi felszereltsége a TGX Lion S fedélzetén kiegészítő hátsófali szekrénnyel, valamint mikrohullámú sütőből és kávéfőzőből álló konyhaegységgel – Forrás: MAN Truck & Bus

Az MAN Individual-részlegről:

Az MAN Individual-részleg munkáján keresztül az MAN Truck & Bus ügyfeleinek a járművek nemesítésének, egyedi ügyféligények alapján történő módosításainak, valamint gyári műszaki átalakításainak széles portfólióját nyújtja. Ezek kiterjednek a fülkére, az alvázra, az elektronikára és a hajtásláncra egyaránt. Minden személyreszabási és átalakítási megoldást az MAN Individual szakértői fejlesztenek ki és valósítanak meg.

MAN TGX Individual Lion S: exkluzív karbonhatású megjelenésű tükörházak és lökhárítók – Forrás: MAN Truck & Bus

Az MAN QuickStop műsorról:

Az új, havonta egyszer jelentkező MAN QuickStop nevű YouTube-műsorban, amely az MAN hivatalos YouTube-csatornáján elérhető, a termékújdonságok és az innovációk állnak a középpontban. A sorozat házigazdája John Friedmann színész és komikus, aki az „Erkan és Stefan” komikusduó Erkanjaként vált ismertté. Mellette olyan emberek szólalnak meg, akik az MAN vállalatnál és annak partnereinél a járművek fejlesztéséért és megvalósításáért felelnek. Ők exkluzív bepillantást engednek a kulisszák mögé, és megválaszolják az internetes közösség által feltett kérdéseket. Az ügyfelek is fontos szerepet játszanak, akik az MAN teherautóival, buszaival és kishaszonjárműveivel végzik a munkájukat.

Forrás és kiemelt kép: MAN Truck & Bus

(Ezt a cikket 69 alkalommal tekintették meg.)